Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok az első fejezetről?

Mit gondoltok az első fejezetről?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 9. 16:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha neked ez irreális és felháborító nem olvastál túl sokat meg Pasolini is kimaradhatott többek közt.
2013. aug. 12. 00:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Ismerem. De hát ő nem egy 16 éves csitri..
2013. aug. 12. 00:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Az is egy dolog de két Godard és Olphüs közt megjegyezném, hogy itt már rég nem arról van szó, hogy mit írt és ki, hanem arról, hogy számodra irreális és förtelmes az, hogy ez 8 éves az adott szituációban azt mondja, hogy én is akarom.
2013. aug. 12. 01:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Persze, hogy az. És az ellenkezőjéről csak az esetben tudsz meggyőzni, ha majd szépen keresel egy öltönyös férfit, meg előveszel valahonnan egy nyolcévest, és a gyerek szeme láttára beleszúrsz egy kést a férfibe. Na ha majd azt mondja, ő is akarja, akkor vagyok hajlandó ezt a szemetet továbbolvasni.

Tényleg. NINCS olyan nyolcéves a Földön, aki így reagálna, és ez így helyes...vagy tévedek?

2013. aug. 12. 02:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Szerintem, mielőtt ez elfajulna, tanácsosabb lenne privátban, vagy intelligens ember módjára vitatkozni. Tudom, hogy tizenhat éves, tudatlan csitri vagyok, törlöm a fejezetet, ha nektek is megfelel. Az, hogy mit érezhet és mit nem érezhet egy nyolc éves kisgyerek, mindenki maga döntse el az ismert gyerekek alapján, esetleg a saját kiskori önmagára gondolva. Nem akarom senkinek megmondani, hogy ne mit tegyen, de nem szeretném ha az én firkálmányom miatt robbanna ki veszekedés.
2013. aug. 12. 16:58
 16/17 A kérdező kommentje:

Elnézést, még egy utolsó hozzászólás a veszekedésetekhez.

Nem tudom, tényleg szemét-e, de ha az, abban az esetben indokolt meg, és itt nem Katarina elmebetegségére gondolok. De kérlek, előtte olvass utána Mary Bellnek, linkelem az oldalt.

[link]

Az ő esete speciális, csakúgy, mint a könyvem szereplőéé. Nem mentegetőzés vagy kifogás, egyszerűen innen jött az ötlet, hogyan kerülhetne Katarina abba a világba, ahol van. Mary Bellnek megmondták, hogy ez rossz, jó útra terelték. Az én főszereplőmet azonban nem. Ez a különbség kettejük között.

Talán nem ad magyarázatot a kérdéseidre, de talán megérted, honnan vettem a bátorságot, hogy egy nyolcéves kislány gyilkolási vágyairól írjak.

2013. aug. 12. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Itt nincs semmilyen nem volt semmi személyes vagy akármi, amúgy én olvastam már jó pár 8 évesről aki lemészárolta az egész családját..amúgy meg a kérdező elvileg ír valamit, amit ő talál ki saját élettapasztalat, olvasmányai,elképzelései alapján ha ő kitalál egy ilyen dialógust, és aztán mindezt levezeti ideológiailag meg persze pszichésen áldásom rája. Amúgy 1-2 nap és megjön az Egy tulajdonságok nélküli ember ááá.
2013. aug. 12. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!