Mit gondoltok az első fejezetről?
Persze, hogy az. És az ellenkezőjéről csak az esetben tudsz meggyőzni, ha majd szépen keresel egy öltönyös férfit, meg előveszel valahonnan egy nyolcévest, és a gyerek szeme láttára beleszúrsz egy kést a férfibe. Na ha majd azt mondja, ő is akarja, akkor vagyok hajlandó ezt a szemetet továbbolvasni.
Tényleg. NINCS olyan nyolcéves a Földön, aki így reagálna, és ez így helyes...vagy tévedek?
Elnézést, még egy utolsó hozzászólás a veszekedésetekhez.
Nem tudom, tényleg szemét-e, de ha az, abban az esetben indokolt meg, és itt nem Katarina elmebetegségére gondolok. De kérlek, előtte olvass utána Mary Bellnek, linkelem az oldalt.
Az ő esete speciális, csakúgy, mint a könyvem szereplőéé. Nem mentegetőzés vagy kifogás, egyszerűen innen jött az ötlet, hogyan kerülhetne Katarina abba a világba, ahol van. Mary Bellnek megmondták, hogy ez rossz, jó útra terelték. Az én főszereplőmet azonban nem. Ez a különbség kettejük között.
Talán nem ad magyarázatot a kérdéseidre, de talán megérted, honnan vettem a bátorságot, hogy egy nyolcéves kislány gyilkolási vágyairól írjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!