Hol lehet a legolcsóbban megvenni a Szent Johanna Gimi 6. ;7. ;8. részét? és a kalauzt?
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a választ!!:)2013. aug. 9. 12:27
1/12 anonim válasza:
Ha könyvesboltokban nézed, a 6-7-8 mindenhol 2990 a Kalauz pedig mindenhol 3990 forint. Ezeknek egységáruk van. De ha neten rendeled, úgy sokkal olcsóbb, az egyes kötetek úgy 2100 forint körül vannak. Itt viszont figyelembe kell venned a kiszállítás költségeit. Úgyhogy én azt javaslom neked, hogy rendeld meg a könyveket az interneten, de ne házhoz kérd a kiszállítást, hanem a hozzád legközelebbi könyvesboltba (Libri, Alexandra, Líra..biztos van egy legalább a 10 kilométeres körzetedben) és így sokkal olcsóbbak lesznek a kötetetek és kiszállítási díjat sem kell fizetned, csak el kell értük menned a könyvesboltba. Sok sikert, és jó olvasást, szia! :)
2/12 anonim válasza:
Bocsi, előző vagyok, a Kalauz egységára nem 3990, hanem 4490 forint :)
3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi azt elfejeltettem írni hogy neten gondoltam, de nagyon köszönöm!:)
2013. aug. 9. 13:02
4/12 anonim válasza:
www.konyvar.hu-n meg tudod nézni. :)
5/12 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. aug. 9. 22:15
6/12 anonim válasza:
Érdemes a moly.hu-n is szétnézni, hátha valakinek van eladó példánya. Van egy könyvcserés zóna, ott írhatsz is egy karcot, hogy nem-e akar megszabadulni tőlük.
Akkor ott a vatera, aprod.hu, pár ezekről szerintem gyorsan elkapkodják, nem tudom.
És nem tudom, hol laksz, de az Első Könyvsiker Kölcsönzőben állandóan akciósan lehet kapni a könyveket. Budapesten úgy tudom, állandó tizenhét százalék kedvezmény, itt Pécsen meg mindig huszonöt =D Jó helyen lakom!
7/12 A kérdező kommentje:
mindenképpen megnézem ezt az oldalt! köszönöm szépen!:)
2013. aug. 9. 23:49
8/12 anonim válasza:
bookline. és libri meg az alexandra is sokszor 30%-al olcsóbban adja.
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. aug. 10. 13:13
10/12 anonim válasza:
Nekem megvan pdf.-be (a 6,7,8/1,8/2) ha kell írj üzit.
Amúgy a kalauz ára 4490Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!