SzJGerek ide! Szerintetek mi lett volna ha?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi lett volna ha az elején Ren Kingávallett volna jóba és nem Virággal??2013. aug. 8. 20:43
1/7 Triixii válasza:
Szerintem kevés esély lett volna arra, hogy Virággal mégis ugyanolyan jóban lesz, hiszen Kinga annyira sosem közeledett Virághoz. Talán Ricsi miatt lehet mégis jobban összebarátkoztak volna. De nem feltétlenül.
2/7 anonim válasza:
Ezen én is elgondolkodtam már, de nem hinném, hogy az akkori Kingával tartós lett volna a kapcsolat, Virággal meg mindig egyfelé mentek haza, így biztos beszélgettek volna a későbbiekben.
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet hogy akkor előbb összejön Cortezzel mert Kinga mindig segített neki meg tanácsokat adott, de lehet hogy nem így irta Laura így nem tudjuk :)
2013. aug. 9. 08:44
4/7 anonim válasza:
Cortezt leginkább Arnold gátolta.
5/7 anonim válasza:
Igen, Cortezzel csak Arnold miatt nem jött össze előbb a dolog, amúgy érdekes, hogy Kinga mindig azt mondja, hogy Reni meg a többiek után, meg nincs egyénisége, ahhoz képest a legelső beszélgetésüknél kiállt az elvei mellett és nem hagyta, hogy parancsolgassanak neki, vagy egy másik ember társának, hiszen nem ült el a helyéről csak Kinga miatt és nem hagyta, hogy Kinga elültesse Virágot szerintem ettől is egyéniség valaki.
6/7 anonim válasza:
(bocs előző vagyok) *Reni megy a többiek után
7/7 A kérdező kommentje:
De am. Kinga olyannak mutatja magát akinek nincs lelke de a 8./2. ben megmutatja hoyg van mert sír. ( kicsit elkanyarodtam, bocs)
2013. aug. 10. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!