Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SzJGerek ide! Szerintetek mi...

SzJGerek ide! Szerintetek mi lett volna ha?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi lett volna ha az elején Ren Kingávallett volna jóba és nem Virággal??

2013. aug. 8. 20:43
 1/7 Triixii ***** válasza:
78%
Szerintem kevés esély lett volna arra, hogy Virággal mégis ugyanolyan jóban lesz, hiszen Kinga annyira sosem közeledett Virághoz. Talán Ricsi miatt lehet mégis jobban összebarátkoztak volna. De nem feltétlenül.
2013. aug. 8. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Ezen én is elgondolkodtam már, de nem hinném, hogy az akkori Kingával tartós lett volna a kapcsolat, Virággal meg mindig egyfelé mentek haza, így biztos beszélgettek volna a későbbiekben.
2013. aug. 9. 07:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet hogy akkor előbb összejön Cortezzel mert Kinga mindig segített neki meg tanácsokat adott, de lehet hogy nem így irta Laura így nem tudjuk :)
2013. aug. 9. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Cortezt leginkább Arnold gátolta.
2013. aug. 9. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Igen, Cortezzel csak Arnold miatt nem jött össze előbb a dolog, amúgy érdekes, hogy Kinga mindig azt mondja, hogy Reni meg a többiek után, meg nincs egyénisége, ahhoz képest a legelső beszélgetésüknél kiállt az elvei mellett és nem hagyta, hogy parancsolgassanak neki, vagy egy másik ember társának, hiszen nem ült el a helyéről csak Kinga miatt és nem hagyta, hogy Kinga elültesse Virágot szerintem ettől is egyéniség valaki.
2013. aug. 10. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
(bocs előző vagyok) *Reni megy a többiek után
2013. aug. 10. 11:34
 7/7 A kérdező kommentje:
De am. Kinga olyannak mutatja magát akinek nincs lelke de a 8./2. ben megmutatja hoyg van mert sír. ( kicsit elkanyarodtam, bocs)
2013. aug. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!