A 6. részben Piton honnan tudta előre, hogy Tonksnak más lett a patrónusa?
Heló!
Nincs rá konkrét magyarázat. De mivel Piton okos ember, nyilván rájött, hogy a metamorfmágus külső jegyeinek változása nyilván más mágikus képességek terén is megfigyelhető változást sejtet.
Végig olvastad a köteteket?
Csak mert a későbbiekben kiderül, hogy a patrónusokkal üzenni is lehet, így nyilván Piton látta már a korábbi patrónust, és amikor a kapunál vártak, hogy beengedjék őket, az újat is.
Akkor most én: Végigolvastad te úgy, hogy meg is értsd?
"Mellékesen pedig – mondta Piton, hátrébb lépve, hogy beengedje Harryt – kíváncsi voltam az új patrónusodra."
Ha csak akkor tudta volna, hogy megváltozott a patrónus, akkor nem azt mondta volna, hogy "kíváncis voltam az új patrónusodra", mert nem is tudhatott róla. Ergo hogyan lehet valaki kíváncsi arra, amiről nem tudja, hogy úgy van? Akkor valami olyasmi lett volna, hogy "Nocsak, új patrónusod van?, vagy hasonló...
Igen, évekkel ezelőtt elolvastam.
Az új patrónusról hallhatott is, hisz több megbeszélésen is volt, ahol hallhatta, hogy új van neki.
Várjunk egy kicsit! Az leső kmmented a kérdezőnek szólt, vagy az enyémre reagáltál?
Mert én úgy vettem, hogy az enyémre, de megint megnéztem, és a krédezőnek is szólhatott...
Szóval, mi történt? :P
Mert ha a kérdezőnek, akkor a legelső mondatom tárgytalan feléd - a többit viszont helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!