Piton miért mocskos sárvérűzte le Lilyt az 5. részben? (amikor Harry Piton emlékeit nézi)
Figyelt kérdés
Mármint akkor még nem volt Jamesszel együtt, szóval nem értem miért haragudott rá, vagy azért mert megvédte?2013. júl. 6. 00:52
1/4 aspikami válasza:
Hirtelen felindulásból, talán ezzel vezettet le valamennyit a haragból, amit Jamesék iránt érzett, de később megbánta és bocsánatot kért Lilytől. Nem gondolta komolyan, hiszen élete végéig szerette Lilyt, még ha ő nem is viszonozta az érzelmeit. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet tud neki mondani :D (a bocsánatkérésről nem tudtam, még nem olvastam végig)
2013. júl. 6. 01:28
3/4 anonim válasza:
azért mert ő úgy kezelte Lily-t mintha semmi hibája nem lenne, de ő felrótt neki valamit erre Piton bedühödött és az egyetlen olyan dolgot mondta Lilyre amit tudott, talán az is közrejátszott hogy ő, mivel nem sárvérű kicsit soknak tartotta hogy egy sárvérű felrója a hibáját
4/4 anonim válasza:
Véletlen csúszott ki a száján, de nem gondolta komolyan. Még a griffendéles klubhelyiség előtt is Lilynek könyörgött, hogy bocsásson meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!