Harry Potter fanok ti értitek ezt?
Figyelt kérdés
Az előbb akadtam rá erre: Dobby Harrynek megígérte a 2. könyv végén, hogy többet nem menti meg az életét, de a 7. könyvben mégis megtette. Lehet hogy azért van, mert Harry nem a gazdája volt, csak barátja? Akkor Aberforthnak miért engedelmeskedett?2013. jún. 29. 14:02
1/8 anonim válasza:
Mert Harry-nek akkor tényleg szüksége volt rá. Ott élet-halálra ment ez az egész. És a másodikban szerintem Potter úgy értette, hogy ne úgy mentse meg az életét, hogy az iskolából akarja "száműzni".
2/8 A kérdező kommentje:
Ja, lehet..
2013. jún. 29. 19:39
3/8 anonim válasza:
Szerintem te is megmentenéd a barátodat hasonló helyzetben, hiába ígérted meg neki, hogy nem fogod.
4/8 A kérdező kommentje:
Az biztos, de ő egy házimanó, tehát tök másképp viselkedik, mint az emberek. de mondjuk dobby kicsit flúgos volt :)
2013. jún. 30. 16:48
5/8 anonim válasza:
az teljesen más, mivel ahogy mondtad Harry nem a gazdája, és az amolyan vicc-féleség volt Harry részéről is, szerintem aligha tekinthető bakinak:D
6/8 anonim válasza:
Harrytől ez nem egy parancs volt.
Azért kérte, mert eddig ahányszor meg akarta menteni az életét, mindig majdnem meghalt.
Ezt a kijelentését nem kell halál komolyan venni, amolyan poén akart lenni.
Aberforthnak azért engedelmeskedett, mert már ő dönti el, hogy kinek engedelmeskedik és kinek nem, mert felszabadították.
7/8 Kinga_Sz válasza:
Harry nem volt Dobby gazdája, csak a barátja, és Harry azért cserébe kérte ezt, hogy felszabadította őt. És Dobby egy barátságos manó volt, ezért engedelmeskedett Aberforthnak, meg azért is, mert Harryt egy nagyon jó barátjának tekintette, akinek hálás volt.
8/8 anonim válasza:
szerintem azért engedelmeskedett abenfothnak mert aki harry barátja az az övé is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!