Piton a 4. részben táncolt a bálon?
Figyelt kérdés
A filmben nem láttam, hogy táncolt volna, a könyvet pedig még nem olvastam. És ha igen, kivel?2013. jún. 22. 20:17
2/8 anonim válasza:
Nem derül ki, de "Piton" és "táncolni". Fényévekre van egymástól a két szó! Pff... ne nevettess! :D Amúgy szívesen megnézném, ahogy a Sybillel ropják. Csuhajja! :D
3/8 A kérdező kommentje:
XDDDD
Igen, PITON és a TÁNC, pont ezért izgatott a téma :D
2013. jún. 23. 15:21
4/8 anonim válasza:
én olvastam a könyvet, és nem rémlik,h táncolt volna :D
am majd el fogod olvasni a könyveket? mert szerintem azok 1000x jobbak,mint a filmek! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, azért írtam, hogy MÉG nem :) Épp holnap kezdem a 3.-at egyébként.
2013. jún. 23. 21:48
7/8 anonim válasza:
Nem, úgy emlékszem. Rowling néni nem akarta megalázni Pitont szerintem, hogy beállítja táncolni :D Nem Piton világa a keringő :D De azért vicces belegondolni :D
8/8 anonim válasza:
Nem táncolt, ugyanis Harry és Ron, miután befejezték a nyitó(!)táncot Patilékkal, elmentek sétálni Hagrid kunyhója felé. Az ösvény tetejéről(!) látták meg a közeledő Pitont és Karkarovot. Tehát ha Piton táncolt volna, nem lett volna esélye kiérni a kunyhóig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!