Lenne erre igény?
Egy kicsit szokatlan típusú romantikus történeten dolgozom. Ebben ahelyett, hogy a szereplők az első pillanattól megkedvelnék egymást vagy legalább valamennyire egy húron pendülnének, a kezdetektől fogva vitáznak, és csípős, sokszor sértő beszólásokkal illetik egymást, ami sokszor már a másik becsületének sárba tiprására is irányulhat. A történet lényege, hogy megbocsássák ezeket a sértéseket egymásnak, és kibéküljenek.
Érdekelne titeket egy ilyen cselekményvezetésű történet?
Bocsi, hogy kicsit bonyolult lett a kérdés, de nem tudtam máshogy megfogalmazni :)
Én ilyen szülővel/nevelőszülővel élek. Eléggé frászt kapok, elfáradok és feltörnek bennem az emlékek. (Persze nálunk kicsit durvább a csipős beszólásoknál.)
És nem biztos, hogy csak nekem volt ilyen gyerekkorom. Persze, lehet, aki ilyenre vágyik annak jó ez. :)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, de szerintem valamit félreértettek. Én nem feltétlenül drámára gondoltam, hanem inkább egy ironikus, szarkasztikus megközelítésére, amiben a szereplők kölcsönösen beszólogatnak egymásnak.
Valami ilyesmire:
– És ezt mikor készültél megosztani velem?
– Ma délelőtt, miután lehiggadtál. Viszont mielőtt beszélhettünk volna, felcsattantál, és elrohantál.
Joan felmordult.
– Gondolom, remekül szórakoztál, hogy többet tudsz, mint én.
– Nem. Remekül szórakoztam, miközben azt figyeltem, hogy egy sötét szobában a melledet fogdosod. Ez viszont csak idegesítő.
– Összevesztünk reggel, azóta ilyen morcos. De egy kiadós kettyintés, és azt is elfelejti, min húzta fel magát. – A nőnek elakadt a lélegzete, mikor Mark ujjai bekúsztak a blúza mögé. – Hallania kellene, hogy sikoltozik… Amúgy egy kibírhatatlan hárpia, de az ágyban, ha rajta múlna, ő dugna meg.
– Hát nem vagy túl jó véleménnyel rólam. – Mark kitöltötte az italt az asztalon lévő poharakba, majd visszatette a palackot a konyhapultra. – Amúgy meg mit akarsz? Amióta lefeküdtünk, egy nőt sem dugtam meg.
Joan olyan rosszallóan bámult a férfire, hogy attól egy másodpercre még Marknak is lehervadt a mosoly az arcáról.
– Komolyan idejössz dicsekedni, hogy két hétig cölibátust fogadtál?
Mark vállat vont.
– Nos, neked kellene felajánlani, de miért nem próbáljuk újra? Szerintem a második üveg bor után te is élveznéd, ha elcsábítanálak.
– Tegyünk úgy, mintha ezt nem hallottam volna.
A férfi vágott egy fintort, bár látszott rajta, csak megjátssza, hogy elkeseredik.
– Az erőszak viszont büntetendő, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!