Szerintetek "lenne rá igény? "
Figyelt kérdés
Nem tudom manapság mennyien szeretnek még olvasni...én nagyon és gondolkodom egy könyvajánló blogon.
Nem azt szeretném írni ami a hátulján van leírva, saját tapasztalat alapján...
Szerintetek érdekelne valakit?
Ötletek ezzel kapcsolatban (mit olvasnátok ti , felépítés...)
2012. máj. 17. 08:38
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez elég jó ötlet, de elég sok fórum van, ahol írnak ilyen ajánlókat, biztos, hogy ehhez kell egy külön blog? De, ha megcsinálod, én tuti fogok írni oda. :)
2/3 anonim válasza:
Van ilyen fórum, honlap, talán még blog is. Ha egy ember csinálja, az attól jó, ha színes, egyedi, mellette pedig elég nagy olvasottságról árulkodik. Ha ez mind megvan, megpróbálhatod, de nem lesz egyszerű kitűnni a tömegből. (ha specifikus olvasói réteget célozol meg, könnyebb "ismertté válni" - persz csak az ő köreikben).
3/3 anonim válasza:
Van rá igény, és most is már rengeteg könyves blog. A kedvencem: [link] Imádom a kritikáit, főleg, ha valamit szid, akkor szívét-lelkét beleadja, és olyanokat tudok rajta röhögni =D
Nála is van jópár másik magyar könyvesblog, nézz be hozzájuk is. Meg érdemes regisztrálni a moly.hu-ra, sok ismerőst, látogatót szerezhetsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!