Tizennégy évesen fiatal vagyok Boris Vian - köpök a sírotokra c. regényéhez?
Tizennégy évesen kedveled Viant? Ez fura, bár hogy jó vagy rossz értelemben, azt nem igazán tudnám eldönteni. Vian kultúra, a szó legszorosabb értelmében az, de nem az a fajta író, akinek a könyveit egy bögre forró teával a kézben olvassa az ember a fürdőkádban. (Vagy pipázgatva a kandalló mellett, ízlés dolga.)
A Tajtékos napokat már, gondolom, olvastad. Ha tizennégy éves fejjel elég érett vagy Vianhoz, én egyedül ezt a könyvét ajánlanám.
Szóval hogy várj-e még vele? Miket olvastál már tőle, és azok hogy tetszettek?
(Egyébként máris feldobtad a napomat. Végre egy tizenéves, aki önszántából olvas jó könyveket! Igazi felüdülés néha egy ilyen ember felől is hallani a sok "szjger" tengerében.)
Még nem olvastam tole semmit, csak neten beleolvastam az egyik konyvének az elso pár sorába, de aztán abbahagytam, mert gondoltam, jobb élmény, ha nem neten olvasom el, az elég illúzióromboló. Viszont ez a pár mondat már meggyozott arról, hogy maga az író stílusa tetszik, ezért gondoltam, hogy kezdhetném a leghíresebb muvével.
Viszont akkor azok alapján, amiket írtál, inkább kezdem a Tajtékos napokkal, aztán meglátom a továbbiakban, mi lesz :D
Koszonom a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!