Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek melyik író volt a...

Szerintetek melyik író volt a legfiatalabb, amikor kiadták a könyvét? És hány éves volt?

Figyelt kérdés

2013. jún. 3. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__4424465-t..

Itt felsoroltunk egy-kettőt. Annyit még hozzátennék, hogy Paolini 15 évesen írta az Eragont.

2013. jún. 3. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Vaolami kecskés is ide tartozik, mármint a könyv címében benne volt a kecske meg a kék, és 11 évesen írta- Ezt is itt olvastam, bár még pár hónappal ezelőtt.
2013. jún. 4. 06:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Paolini 15 vagy 16 évesen írta az Eragont, de olyan is lett. Sokaknak tetszik, nekem nem. Szerintem egy gagyi és fantáziátlan Tolkien-utánzat, az első kötetet sem bírtam végigolvasni.

Lehet tizenévesen is irkálni, de nem kiadásra, mert az embernek még nem kiforrott sem a személyisége, sem az irodalmi stílusa. Én is irkáltam ennyi idősen, de eszem ágában sem volt kiadatni.

2013. jún. 4. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!