Nyárra tudnátok valami JÓ könyvet ajánlani? 11/L
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 14:21
1/12 anonim válasza:
én ennyi idősen a harry pottert ilvastam, meg fary oakot. én mindkettőt nagyon szerettem.
2/12 anonim válasza:
Én ennyi idősen Vernét olvastam. A Kétévi vakáció volt a kedvencem. :)
3/12 anonim válasza:
Ha bővebb információkat tudnék rólad, hogy miket szoktál olvasni, miket szeretsz...akkor mondok néhányat, mert amúgy veled egy idős vagyok. Írj üzenetet!
4/12 anonim válasza:
Az én 12 éves húgom most a Szent Johanna Gimnázium könyvsorozatot olvassa. Egy népszerű tiniregény. Pár sort én is beleolvastam és nekem is tetszett. Ő most le sem bírja tenni a könyvet annyira bejött neki. Szerintem mivel majdnem egy korosztály vagytok, neked is tetszene :)
5/12 Elenaa válasza:
Harry Potter kihagyhatatlan szerintem. Tesóm a Szent Johanna Gimit olvassa azt mondja hogy jó. Peter Freund Laura könyveket tudom ajánlani nagyon jók.
6/12 anonim válasza:
Leiner Laura - Szent Johanna Gimi
J. K. Rowling - Harry Potter
Meg Cabot - Hívószám 1-800
Meg Cabot - Mediátor
7/12 anonim válasza:
Allie Finkle szabályai kezdő tiniknek
Penny sorozat
Nógrádi Gábor: Az anyu én vagyok
:)
8/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok és Thomas Brezina könyvek nagyon jók
9/12 anonim válasza:
Lázár Ervin- Négyszögletű kerek erdő
Mó, a bűvös birodalom
A zöld sivatag vőlegénye
Rosszcsont Peti könyvek Francesca Simon-tól
Pöttyös könyvek
Heidi
Erich Kastner - A két Lotti
Fekete István klasszikusai pl. Vuk, Csí, Tüskevár, Bogáncs, Kele
10/12 anonim válasza:
Innen tudsz keresgélni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!