Tudnátok olyan könyvet ajánlani ami "tocsog" a romantikában és van benne egy kis erotika? Amúgy lehet fantasy témájú és (sőt örülnék is neki)
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 14:48
1/6 anonim válasza:
A romantikában nem tocsog, de egy letehetetlen, kiváló fantasy, és van benne némi erotika is: Darren Shan Város-trilógiája.
Sötét, durva és kemény, úgy vigyázz.
2/6 anonim válasza:
Tökéletes kémia
Csitt, csitt
vörös pöttyös könyveket ajánlom..
3/6 anonim válasza:
vámpíros könyvek: JR ward : Fekete tőr testvériség
Lara Adrian : Éjfél szülöttei sorozat
ezek tocsognak a romantikába és az erotikába ,én mindkettő sorozatot olvastam eszméletlen jók.
4/6 kari8590 válasza:
Nalini Shing Egy világ két faj állandó küzdelem-ez egy sorozat leopárdok, mentálok,farkasok stb. vannak benne,valamint az angyali vadász sorozata ezek nagyon jók
5/6 anonim válasza:
[link] nézz bele, most jelent meg. szerintem egész jól meg fog felelni az elvárásaidnak.
6/6 Szmiszi válasza:
A Twilight KÖNYV sorozat. Jobb mint a film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!