Milyen könyvet tudnátok nekem ajánlani? Ma beleolvastam az osztálytársam könyvébe (Tündérszerelem - Cyn Balog) és tetszett, valami ilyesmit szeretnék, csak fiúsabb kivitelben.14 F
Hááát, ennyire biztos se nem jó, se nem romantikus, de talán ...
Tom Deitz - A szelek urának végzete
Ne keress szerintem leírást, mert hülye módon a könyv második feléből spoilereznek. Egy srácról szól, aki túlságosan belelovalja magát régi kelta mitológiába. Utána elkezdenek vele és körülötte fura dolgok történni, többek között kiderül, hogy nem messze a nagybátyja telkétől egy másik világ kezdődik ...
Ja meg persze nem olvastam, de ugye a White Wolf kiadónak, aki szerepjátékokat adott ki és ezek világában játszódó könyveket, három félről szólnak ...
Ugyebár a vámpíros vonal az egyik, a vérfarkasos a másik ... viszont ki szokták hagyni a harmadik felet valamiért.
Ezt "Changeling"-nek azaz Elcserélteknek hívják, ők gyakorlatilag tündérek. Biztos van róluk is jó pár regény, csak ők nem olyan divatosak.
Esetleg megpróbálhatod (ha van türelmed) a Jéghegyek népe sorozatot (Margit Sandemo), én katonaság alatt olvastam kb. 12 kötetet belőle amit valaki ottfelejtett. nem rossz, de egy kötete túl rövid. Viszont van valami 200(!) része. Egy családról szól, akinek egyik tagja köt egy sötét alkut ... amitől neki nagyon jó lesz persze, de a leszármazottaiból minden generációban valaki "elkárhozik". Cserébe a családtagoknak vannak extra tulajdonságaik, amikkel megpróbálják aktuális fekete bárányt megállítani és/vagy "csak" simán gonosz embereket vagy egyéb sötét erőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!