Az osztálytársam azt mondta lemaradtam a '80-as években mert rockot hallgatok, Szerintetek ez igaz? :/
Nem csak régieket de szinte csak rockot. Ismeri vki ezeket a zenekarokat még, kedvenceim: Kalapács.Ossian, Karthago,pmobil,Judas Pires, Halford,Deep Purple,Ozzy...
nem tudok hozzászólni mikor zenéről beszélgetnek mert semmit sem ismerek ,de nem is igazán tetszenek... :/
Hát tudom mik ezek, habár nem hallgatom őket, én inkább Queen, Beatles, stb., de amiről most beszélnek, Skrillex, Psy, inkább nem nevezném zenének, de a f@szomat már, Queen egyszer volt, más nem csinálta pont ezt a zenét, ha egyszer nekem ez tetszik a legjobban, hagy hallgassam már.
(Amúgy annyira nem volt bajom Skrillexszel amíg nem tudtam meg, hogy Emmy-díjat kapott a semmiért, mostanság mindenki Justin Biebert fikázza, habár tőle sem hallottam egy számot sem végig, azért az ő munkásságát inkább díjazom).
Az osztálytársad egy gyerekes f.sz.
Te meg miért vagy ilyen befolyásolható? Miért érdekel hogy ki mit gondol?
Ne érdekeljen mások véleménye! :) A Rock örök és elpusztíthatatlan! :) Az osztálytársaid meg divatmajmok, akiknek nincs saját stílus, csak mennek a többi után!
Éljen a Guns n' Roses és a többi IGAZI zene! :)
Kedves barátom!
Azok alapján, amit leírtál, kiváló zenei ízléssel rendelkezel.
Minden általad említett előadót kedvelek, és előszeretettel hallgatok.
Igaz, hogy én a 80-as években születtem, és cseperedtem, így megkockáztatom, hogy kicsit újhullámos is vagy, hiszen nem látom a Deep Purple, a Black Sabbath, a Steppenwolf, Jimi H. és a többiek nevét :)
Viccet félretéve.
Tényleg jó zenéket hallgatsz, szerintem ismerkedj kicsit idősebbekkel, vagy keress a neten veled egykorúakat, akik hasonló zenéket szeretnek.
Szerintem a rock mindenkinek szól, kortól, nemtől, miegyébtől függelenül. Aki nem találja meg benne a neki tetsző részt (az egész rock műfajt nem kell kedvelni), annak:
- nincs leklke és sose lesz
- most nincs, de egyszer meg fogja találni
- volt, de elvesztette, és most keresi
Ne félj!
Ha minden kötél szakad, a hozzám hasonló "őskövületekkkel" nyugodtan hallgathatsz ZENÉT, és beszélhetsz róla :)
és ha kövült vagy, kit érdekel???:D neked ez tetszik, ez mozdítja az éelted, erről szól a rákendróóó
ami nem tetszik, azzal ne is foglalkozzz, sokkal könnyebb a léleknek ha örömteli dolgokat lát, nekem is mint a szívdobogás, úgy hatnak a rockzenék rám :D
BTO, grand funk, whitesnake, allman brothers, zz top, lynyrd skynyrd, motörhead, rainbow, omen, running wild,
Sose félj emiatt :D Ozzy 4ever :D meg Aerosmith és Kiss :) szóval rám is lehetne mondani XD
vagy ennyi erővel akár azokra is lehetne mondani, hogy lemaradtak akik komoly zenét hallgatnak, nem?
Köszönöm mindenkinek én is így gondolom Örülök hogy van aki kitart... "Jegyezd meg jól míg a föld kerek mindig lesznek rockerek!"
17/L vagyok de mindhalálig rock and roll és azon is túl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!