Jade35 kérdése:
Twilight rajongók?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a filmes borítóval ellátott könyveknek miért kevesebb az oldalszámuk, mint az eredetinek???
Minddegyiknél ez van, csak némi különbséggel. Mivel olcsóbb ezt szeretném megvenni, de nem tudom, hogy jó lenne-e. Köszi minden válaszolónak :)
2013. júl. 31. 09:39
1/4 anonim válasza:
70 oldal... gondolom kisebb betűtípus, más tördelés... Mondjuk ténylég érdekes, eredeti ár között is 1000 forint van.
2/4 anonim válasza:
Nyugi ugyan az a könyv !! Csak kisebb betűkkel van írva a filmes változat! Jaa és ha megnézed azért olcsóbbb mert puha borítós!!!
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan veheted azt, mert ugyanaz a szöveg, csak kisebb betűkkel, kisebb térközzel, puhakötéssel meg ilyesmi. Persze a drágább változatot kényelmesebb olvasni, de bármelyiket választod ugyanazt a történetet kapod.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát persze!!Erre nem is gondoltam, köszönöm!! :) De hü**e vagyok!! XD Am ha az eredetit venném is puha kötésűt vennék, csak sajna arra még egy ideig gyűjtenem kéne és már nem bírom ki!! XD Köszi a válaszokat mindenkinek! :)
2013. júl. 31. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!