Twilight rajongók! Örültök? :D Stephenie Meyer új könyve június 5. én fog megjelenni a boltokban! Mi a véleményetek?
Csak azírjon aki szereti amúgy is a történeteit:) Köszönöm!:)
Szóval ez egyfajta kiegészítés az Eclipse-hez, ezért is adják ki hamarabb mint ahogy a film megjelenik, hogy a rajongók jobban rálássanak a dolgokra:) Bővebb információt itt találtok:
De ha valaki nem érti röviden én is el tudom mondani:)
Jah, és a félreértés elkerülése végett: NEM a Breaking dawn magyar kiadásáról van szó, hanem egy teljesen új novelláról amit Bree Tanner szemszögéből olvashatunk (az újszülött vámpír szemszögéből akit a végén megöl a Volturi)
:)
húúha hát nekem ez a szöveg nem fekszik,egy szót se tudok angolul..XD
de amúgy már hallottam h megjelnik,tökjó lesz*__-
Jaj, a kicsi Bree. *-* :) Sajnáltam, hogy megölik. :(
Amúgy várom a könyvet, tuti megveszem. :)
Naszóval:
Stephenie már rég elkezdte ezt a történetet, mindig írt, hozzá egy keveset, de csak úgy magának, szórakozásból:p Elmondása szerint ez csak egy ún "short story" azaz novella, elbeszélés akart lenni, nem is igazi regény.
Mivelhogy ez egy afféle kiegészítés az Eclipse-hez, kiadják hamarabb, mint ahogy a film megjelenik, és - ezt nem tudom, hogy hogy gondolják - de ajándék lesz az olvasóknak, nagyon olcsóért, és/vagy teljesen ingyen. (Aki megveszi 1 dollárral hozzájárul az amerikai vöröskereszt tevékenységéhez, de online is elérhető lesz az interneten:)
Huuh, hát dióhélyban ennyi. Úgy 200 oldalas lesz kb., és a címe "The Short Second Life of Bree Tanner" vagyis Bree Tanner rövid második élete, mivel mint tudjuk, végül meghal szegény.
Az egész ötlet úgy jött, hogy az eclipse forgatókönyv-írója megkérte Stephenie-t, hogy meséljen már neki kicsit többet a Seattle-ben történtekről, hogy mégis hogy jött össze Victoriának a hadsereg, és mivel megvolt már neki ez a kézirat, odaadta, hogy elolvassa... Aztán odaadták még a Victoriát, Riley-t és Bree-t játszó lánynak is, hogy ők is nagyobb látásteret kapjanak a dologról. (de ők elégették a kéziratot elolvasás után, nehogy úgy járjon mint a Midnight Sun... képet láthattok a lányról mellette a vederben a kézirat maradványaival)
Hát kb. erről lenne szó:D
az az igazság hogy ez a vámpír beleszeret az emberbe vagy 2faj szerelme 2ellentétes család szerelme stb már ezerszer lerágott csont :)
szerintem ennek az írónőnek az irományai csak azoknak tetszik aki még sosem látott /olvasott romantikus regényt -.-
szóval a történet nem egy megnyerő anno mikor először lötték le mint poént lehet h az volt de így szerintem ha bekapcsolo maz RTL klubot egy ien tipusu film megy rajta épp :D szal ez nagyon szzokásos sztori szentme nemis értem hogy a jóképű színészeken kívül mi tetszik a filmben nektek :)
nem ismerlek titeket de egy tipp azt súgja h ti először a filmet láttátok belezugtatok patiszonba és az ő kedvéért olvasátok a könyvet:D
En is hallotam már róla és nagyon örülök neki. De azt csak angolul vagy magyarul is lehet itt kapni majd? És ha igen mikor?
Amugy énis a könyvet olvastam elöbb és nekem a film annyira nem jöttbe mert egycsomómindenben eltér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!