Én a harmadik kötetben történtek után, nem tudnám annyival elintézni, hogy Virág odajön, hogy Dorián leakart vele feküdni és annyira sajnálja... Sajnálja?! Basszus, most Reni bocsásson meg, mert Virág szakít Doriánnal azok után, hogy a pasija le akar feküdni, de Virág ezen kiakad??? konkrétan sajnáltatja magát így éri el, hogy Reni megbocsájtson... Renivel sokkal több borzalom történt, mint Virággal és, ha Virág ott lett volna átvészeli... Ahányszor újraolvasom a harmadikat annyival jobban gyűlölöm. Ráadásul nekem kicsit sok, amit művel, hogy jönnek C. szülei... Jó, nem fogja fel, hogy kik. De, mikor megtudja, hogy kik is ők a reakció, ijj??? Az első négy kötetben értelmesebb összetetteb mondatokban beszélt, ahol nem volt kötőszava az izé, a juj és az ij. GYŰLÖLÖM, nagyon irritál, Kingát sokkal jobban szeretem.
2013. aug. 6. 17:29
12/25 anonim válasza:
Szerintem aranyos úgy ahogy van. Nélküle nem is lenne oan naon jó az szjg
2013. aug. 8. 17:04
13/25 anonim válasza:
Egyik kedvenc szereplőm, nagyon aranyos, annak ellenére hogy nem intelligens. Vicces.
2013. aug. 9. 17:31
14/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos , jóindulatú lány. Bár egy kicsit buta , de mindenkinek vannak hibái . Én szivesen lennék a "besztfrendje" :)) '15/L
2013. aug. 15. 12:53
15/25 anonim válasza:
ahogy láttam, a válaszolók töbsége imádja őt.
nos, én is szeretem DE!
- egy gimis, a kötet végére már tizenyolc éves csaj hogy a fenébe viselkedhet így?
- szerintem is összetettebb mondatai voltak mielőtt hippis lett... úgy látszik, visszafejlődött nulláról minusz egyre
- nem hiszem, hogy egy ekkora lány azon gondolkodik, amikor elmegy a suliba, hogy megfésülködött-e, vagy sem
- nem fér a fejembe, hogy egy ilyen bolondos lány hogyan tett meg egy magas lépést, vagyis, hogy lefeküdt a barátjával
- stb.
2013. aug. 15. 16:57
16/25 anonim válasza:
en nagyon birom Emot, de kicsit furcsa volt, hogy o tudott errol az egesz Cortezes cuccrol, megsem szolt a LEGJOBB BARATNOJENEK(!) pedig ha szolt volna, akkor nem lett volna ez a sok szenvedes,hanem elobb osszejottek volna.:O
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de en mindent megbeszelek a legjobb baratnommel. o.O
2013. aug. 31. 12:07
17/25 anonim válasza:
Nekem Virág a kedvencem az 1. oldaltól kezdve! :D Onnatól hogy ezt olvastam: Pete Wentz, belopta magát a szívembe! XD
14/L
2013. okt. 17. 19:48
18/25 anonim válasza:
Az elején, még az emós korszakában mondhatni szerettem.. de miután felvette ezt a viháncos hippi vagyok stílust.. ahhh azt hittem szétrobban az agyam tőle.. Lehet nagyon Kinga stílusú vagyok, de egyszerűen leütöttem volna, majdnem mindig, amikor megszólalt..
16/f
2013. okt. 28. 22:52
19/25 szeretem a könyveket válasza:
Én imádom Virágot. Tetszik benne hogy nem érdekli a divat, hogy képes volt beleszeretni Ricsibe. Nem változtatnék rajta semmit úgy jó ahogy van mert ha belegondoltok kellett egy ilyen szereplő a történetbe, ha nem lett volna nem jött volna ilyen jól ki a történet. 15/L.
2013. okt. 29. 17:51
20/25 anonim válasza:
Szeretem Virit, de ha én írtam volna az SzJG-t neki jó jegyei lennének. A stílusa naon (:D) tetszik, akármilyen oldalról nézzük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!