Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sztetek mi az igalmas a szjg...

Sztetek mi az igalmas a szjg 7-ben?

Figyelt kérdés
Már régóta olvasom akönyvet és nagyon tetszik főleg a(4.5.6.) de már a 7.ben a 484. oldalon tartok és nem találok benne semmi izgalmasat.

2013. júl. 18. 12:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mit törődsz vele? Az én kedvenceimet is leszólják, oszt kit érdekel? Én szeretem és kész...
2013. júl. 25. 14:23
 12/15 htvbb ***** válasza:

Egyetértek, ha SzJG imádást akarsz látni, ott van az egymillió fan-oldal, ott együtt nyáladzhattok érte. Azon kívül, hát, elég furcsa, hogy ennyire felhúzod magad azon hogy leszarozzák a kedvencedet. Sokakkal megteszik, rántsd meg a vállad, és kész, ne ordítsd le azért mindenki fejét akivel nem egyezik a véleményed.

Ha már itt tartunk nincs miért annyira elszállva lenni tőle, akik nem szoktak olvasni, nem ezért szerették meg, ha meg csak ezt olvasták el, nincs vele közelebb a világ. Egyébként, fejtsd már ki legyél olyan szíves, hogy mi annyira jó benne? Miért kéne nekünk is szeretni? Cortez és Reni szerelme? Abnormális, ha semmi közös nincs bennük nem működik egy kapcsolat, több tapasztalat bizonyítja. Szóval kérlek, ha nem ide akkor privátba, szívesen meghallgatnám, mért kéne nekem is bálványoznom ezt a sorozatot. ÉS bocs a bunkóságért, én már csak ilyen vagyok.

2013. aug. 6. 17:47
 13/15 htvbb ***** válasza:
És még hozzá tenném, ez a siker csak pillanatnyi, és csak Magyarországon van. Két év múlva senki sem fog emlékezni rá, azon kívül külföldön már sehol sem lenne. Szerintem.
2013. aug. 6. 17:49
 14/15 anonim válasza:
Kedves htvbb,véleményem szerint,te sem kellene ennyire leszólnod a sorozatot,még akkor sem ha nem szereted,nem mentség,hogy te ilyen vagy.Amúgy van aki szereti a könyvet,olyan is aki nem szokott olvasni(nem egy példa van rá) és olyan is,aki meg egy könyvmoly(személyesen ismerek rá példákat).Azonkívül meg lehet szeretni a könyvet,azért mert a való életről szól,sokan tudnak azonosulni vele,és Reni és Cortez szerelme nem abnormális,az életben is vannak hasonlók,és működnek.Reni és Cortez nem teljesen ellentétek,de nem is az a lényeg.Nekik összejött és kész.Ezenkívül ha szerelem nincs benne mi másért olvassa az ember?Mindenki erre vágyik(többé kevésbé),azonkívül meg rengeteg jó poén van benne,amitől az ember kicsit elfelejti a gondjait meg a saját hétköznapjait.Bocs.
2014. jan. 6. 18:09
 15/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az szjg-t. Meg leiner laura összes könyvét. Nem szeretek olvasni, de annyian olvasták hogy egyszer valaki odaadta és egyszerűen csak olvastam és olvastam. Nincs benne szerintem semmi abnormális. Meg aki szerint uncsi az nem érti ez a könyv pont az egyszerűségével érte el azt amit elért. Minden kötet jó. A hetedik is. Az szjg is egy gimnázium és nem lehet minden happy az utolsó évben. Leszóljátok sokan de elolvastátok! Ha nem tetszett minek olvastátok el mind a nyolc részt???? És leszólják azok is akik nem is olvasták. Óriási gratuláció nekik!!
2014. márc. 11. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!