Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 sztetek mi a baj?

Battlefield 3 sztetek mi a baj?

Figyelt kérdés

Feltettem a Bf 3 mat, elinditáskor voltak már vele problémáim, elinditottam és semmit nem csinált semi hiba üzi semmi. Olvastam hogy átkell álitani az ikont win 95 re ugy el is indult. Viszont akad! Ugyan ebbe a topic ban olvastam hogy mivel átálitottuk igy 1 magot használ csak a procibol. ami feladat kezelőbe kell átálitani, nos ott nem engedi kikir valamit. Vagy lehet hogy a gépem kevés hozzá? Gép adatok: AMD athlon II X2 260 Processor 3,20GHZ

Memoria DDR3 2x 4 gb Viedo Card: GF210 1024M s DDR3 64B

2013. ápr. 4. 18:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Videókártyámról semmit nem tudok. Nem is nagyon értek az ilyen dolgokhoz. Eddig nem okozott gondot egyik játék sem. Gondolok a Metro 2042. Fallout 3, uj Cod ok. Nem értek hozzá, azért kérdezek. Mielőtt bárki bármiféle sértő megjyegyzést irna.
2013. ápr. 4. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
valószínű a videókártyád lessz a ludas... mert az új codokhoz meg a többihet csak 256 os videókártya kell viszont a bf3 512-eset kér
2013. ápr. 4. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy 256, és 512? Videokártyám 1 gb-s nem tudom hogy arra érted-e,
2013. ápr. 4. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a gép nagyon gyenge a BF3-hoz Quad CPU kell minimum és a VGA-d is harmatgyenge
2013. ápr. 5. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!