Max. a humor dobja fel, anélkül az egész sorozat sz*rt se érne. De a helyesírási szótár izgalmas könyv :)
2013. júl. 18. 18:33
3/15 anonim válasza:
Hát, az a rész főleg a nehéz döntések meghozataláról szól, kevésbé az izgalmakról. A végén van egy kis izgalom, de az már a 8. részbe megy át, majd rájössz, mi az. Én már kiolvastam, a vége szomorú kicsit.
2013. júl. 19. 00:14
4/15 hooligirl98 válasza:
Naaaa:DD Nekem nagyon tetszett a 7.:D Főleg a szalagavatós részek:D
2013. júl. 19. 08:52
5/15 anonim válasza:
szerintemis a nehez dontesekrol szol, es nem csak a humora miatt jo, de a humor az egygik fo alkotoeleme. az egesz reszben feszult hangulat van, mert utcso ev stb...
nagyon fontos resze a sorozatnak
en mar csak tudom, mert eleg nagy konyvmoly vagyok
2013. júl. 20. 21:19
6/15 anonim válasza:
Hát, igen, a 7-es tényleg kicsit uncsi, csak a poénok dobják fel, meg a szalagavató.
2013. júl. 21. 15:01
7/15 htvbb válasza:
Semmi az ég világon. Az egész sorozat uncsi, én végigolvastam, de egyáltalán nem fogott meg. Unalmas, átlagos, szerintem nem érdemes elolvasni
2013. júl. 23. 12:50
8/15 anonim válasza:
Ha annyira "uncsi" meg "sz*rt se ér" (ahogy ti fogalmaztatok) szerintetek akkor Leiner Laura egy szar, unalmas könyvvel érte el, hogy a mai fiatalok ne az interneten lógjanak, hanem inkább olvassanak? Logikátok az megvan látom. Nem mellesleg, kb. fél ország rajong ezért a könyvsorozatért, nézzétek meg, kedves "fikázók" hány like van az SzJG facebook oldalán. Ennyit erről.
Kérdező, így a kérdésedre válaszolva: szerintem van benne izgalmas rész, pl. amikor Arnold hazajön a szalagavató főpróbájára, és összebalhézik Cortezzel és Renivel. ha nem tartasz még ott, bocs, ha lelőttem a poént. Aztán. Izgalmasat akarsz? A szalagavatón is történni fog valami. Vagy ha azt már olvastad, akkor milyen izgalmasra vársz? +18-as jelenetre? Mert akkor ne Szent Johanna Gimi-t olvass, hanem a Szürke Ötven Árnyalatát. (Bocs ha kicsit bunkó vagyok, de most nagyon felhúztak, akik leszólták az SzJG-t). :@
2013. júl. 24. 23:06
9/15 anonim válasza:
Utolsó, a GYIK nem SzJG fanclub. Amúgy meg mióta van megtiltva, hogy valaki ne szeressen egy könyvet? :) Kérlek, vessetek minket máglyára ezért a bűnért.
2013. júl. 25. 09:09
10/15 anonim válasza:
Még mindig nem erről van szó. Hanem hogy leszólják az SzJG-t, hogy ilyen szar, meg olyan szar.. Nos, nem hiszem hogy egy szar könyvnek ekkora sikere lenne!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!