Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen jó fantasy-t ismertek?

Milyen jó fantasy-t ismertek?

Figyelt kérdés
Lehetőleg valami olyasmit mondjatok, ami a "normál" világban kezdődik/játszódik mint pl. a Narnia

2013. júl. 9. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Van egy olyan könyv, ami ilyen, de ha lány vagy nem biztos, hogy érdekel, mert fiúk a főszereplők. ennek ellenére, én imádom: Az alagutak rejtélye (eddig 3 részes: Földmély titka; Zuhanás a mélybe).

Van egy Darren Shan sorozat, a Démonvilág, de az elég brutál, sok benne a véres, bélkiontós jelenet. De nekem tetszett :)) A története szerintem nagyon jó, az a sok vér nem kellene bele :)

Van egy vörös-pöttyös Wings-szárnyak című könyv, aminek csak az első részét olvastam, de ott nem mennek át a másik világba. A többiben lehet. Az is jó.

Cassandra Clare: Végzet ereklyéi sorozata, ami itt kezdődik, de közben nagyon sok helyen megfordulnak. Ez is nagyon jó :)

Most több ilyen nem jut eszembe, remélem segítettem :))

2013. júl. 10. 01:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Darren Shan Vámpír könyvei is marha jók. A normál világban játszódik, ahova el van rejtve a vámpírok világ ( nem Twilight féle).
2013. júl. 10. 08:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Iron king,Iron daughter,Az álomőrző legendája,Az útvesztő(nem SzJG!!),Lélektársak-Sky,Lélektársak-Phoenix,Gyűrűk ura 1,2,3, Harry Potter(összes),Alkonyat(összes)...:)
2013. júl. 10. 13:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Cassandra Clare A végzet ereklyéi c. sorozatát én is ajánlanám, érdemes elolvasni.:)
2013. júl. 10. 14:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az Alkonyatot azért kihagyom :D
2013. júl. 10. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Keress rá az urban fantasy kifejezésre, ezek a történetek gyakran a mi világunkat veszik alapul. Ilyenek például az Őrség-sorozat kötetei, Gaimantől a Sosehol, Amerikai istenek, Pratchett-Gaiman: Elveszett próféciák.
2013. júl. 10. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
George R.R. Martin: Tűz és Jég Dala 1-5. :)
2013. júl. 11. 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
bocsi, de Narnia mitől normál világ? o.O
2013. júl. 12. 12:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát onnan jutnak el Narniába
2013. júl. 12. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Az Arany Iránytű sorozat - a soroazt címe Az Úr sötét anyagai. A második és harmadik könyvben nagyon sok minden a mi világunkban játszódik, onnan származik a három főszereplő közül kettő. A film elbújhat a könyv mögött... bőven.
2013. júl. 15. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!