Ismertek jó könyveket, amiket ajánlanátok nekem?
Jean M. Auel - A Barlangi Medve népe, A Lovak völgye, A mamutvadászok.
Andy McDermott - Hajsza Atlantiszért
Terry Goodkind - Igazság kardja sorozat (32 kötet, első rész címe: Az eslő szabály: Az igazság keresője).
George R. R. Martin - Trónok harca. Királyok csatája. Kardok vihara. Varjak lakomája. Sárkányok tánca. (egy sorozat részei, elméletben ír még 2 részt, de azokról még nem tudok semmit sajnos).
Robin Hobb - Orgyilkos ciklus (6 kötet, első rész címe: Az orgyilkos tanítványa).
David Gaider - Dragon Age: Az elorzott Trón, és Dragon Age: A hívás (Ha jól tudom, lesz még része, csak még nem fordították le).
Remélem elnyerik a tetszésedet. :)
Nem tudom, hány éves vagy,vagy azt, hogy lány vagy-e, de én ezeket ajánlanám:
Chris d'Lacey: Tűzkönny, Jégszikra, Tűzcsillag
Darren Shan Démonvilág-könyveit is szeretem (odavagyok a fantasykért :D) de ez egy kicsit átcsap a horror kategóriába.
Böszörményi Gyula: Rontásűzők ( kicsit más, mint a gergő-sorozat, szerintem sokkal jobb)
Sárkánylány-sorozat
Gyilkosok szektája (a vadonjáró tanítványa után szerintem nagyon jó, mindkettőt olvastam)
Remélem, valamennyit tudtam segíteni :)
Köszönöm mindenkinek! És aki utoljára írt (mert nem láttam nevet)azt szeretném mondani, hogy az egyik sorozatról biztosan tusom, hogy jó, mert én is olvastam (Tűzcsillag... stb.) De ha te is szereted az olyanokat, mint én, (ezalatt a Chris d'Lacy könyveket értem) akkor biztosan a többi is tetszeni fog.
Különben, már nem azért, de tizenéves lány vagyok....
A többieknek is köszönöm, amit eddig nem olvastam el fogom olvasni. Köszönet még egyszer.
Ulysses Moore sorozat (időutazás)
Pierdomenico Baccalario: Century (mágikus) (ez is sorozat)
Twilight (gondolom tudod, de ha nem, vámpíros-vérfarkasos-szerelmes)
Anthony Horowitz: ötök ereje (világmentős-mágikus)
Alex Rider (kémes) (ezek is azok :))
Vidra Gabriella: Tudás könyvei (idő-térutazós-mágikus-világmentős)(és ez is! XD)
Remélem, segítettem! :D
Nekem ezek a legkedvencebb könyveim, ha szereted a kalandokat, biztos mindegyik teszeni fog neked!
Michael Ende Végtelen történet
(nem egyezik a filmmel, az szörnyű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!