Milyen realista, fantasy könyvet ismertek?
Figyelt kérdés
George R. R. Martin és Steven Erikson könyveit már javasolták. Tudtok még?2010. szept. 11. 19:41
1/8 anonim válasza:
Hogy érted, hogy realista? Ha meg fantasy, akkor Gyrűk ura ;)
2/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem a realistát hogy az általad említett Gyűrűk Urával ellentétben az ellenfél nem azért tör a főhősre mert ő a gonosz, és csak. A főhős nem azért megy világot menteni mert ő az ügyeletes jófiú. Ahol a világ nem azért van hogy a főhős gyermeteg törekvéseit kiszolgálja, hanem reális szabályok szerint halad a maga útján.
2010. szept. 12. 09:41
3/8 anonim válasza:
Tamora Pierce - Nőstényoroszlán sorozat
4/8 A kérdező kommentje:
Tamora Pierce nem gyermekregényeket ír? Amióta egyszer véletlenül kezembe került egy Darren Shan regény fejvesztve menekülök mindentől ami hasonlíthat rá.
2010. szept. 12. 11:23
5/8 anonim válasza:
Ifjúságinak mondható de nem gyerek. Legalábbis szerintem. Nem lépésről lépésre jellemezve, hanem finoman utalva de azért ágyjelenetek is vannak benne.
6/8 anonim válasza:
Ja azt még elfelejtettem, hogy az első részben a főhős tényleg gyerek, úgy asszem 14 éves koráig szól. A második rész 18 éves koráig a többi pedig már felnőttként.
7/8 anonim válasza:
Stephen King: "Talizmán" és folytatása "A Fekete Ház"
Stephen King: "Setét Torony" sorozat
8/8 anonim válasza:
Hogy lenne valami egyszerre realista és fantasy? Ez a két fogalom egymás ellentéte, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!