Titeket zavarna, ha egy könyvben túl sokszor szerepel a "csók" szó? (Egy nem túl hosszú könyvben)
Ha romantikus az adott történet, és mindig csak úgy van írva a csók, hogy csók/ megcsókolták egymást:) Meg esetleg ilyen egyszer-kétszer, h "ajkaik találkoztak..."---ilyesmik variálva.
Amúgy igyekszem kreatív lenni:)
Ja és nem lennének túl közel a csókjelenetek:) Kábé mondjuk olyan 10 oldalanként egy (ahogy alakul, nincs ilyen, hogy konkrétan 10 oldal, ahogy kijön írás közben:)) persze nem tudom, hogy nézne ki most még átlagos könyv-és betűmérettel:)
"De nem nyúlom majd le mások szövegeit, csak hogy könnyebben tudjak írni sajátot:):)"
A javaslatban ugyan nem szerepelt ilyesmi, de jól látod a problémát, amit én is mondtam: ne használj közkeletű paneleket. Ez tényleg jó, ha figyelsz rá, kerülöd. Én "bocsánatos véteknek" tartom az állandó, unos-untalan szóismétlést, szemben a sablonos közhelyek használatával (mert ez mutatja, hogy legalább igyekszik az ember, még ha nem is sikerült neki... jó, ettől még nem kedvelem).
Amúgy felmerült bennem: még nem írtad meg, ugye? Mert akkor utólag, ha szerkeszted, biztosan sok jelenetet ki lehet húzni. Ez nehéz munka, tudom, de szükséges. Így biztosan "ritkulnak" majd a csókok is. Elvégre... azért tíz oldalanként megcsókolják egymást... oké, romantikus regény, mindenki szerelmes, de a leírás alapján a szereplők szabályosan végigsmacizzák a művet. Kivétel, ha egy történetgyűjtemény az első csókokról, akkor igen nehéz ezt kivédeni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!