Én vagyok az egyetlen, aki jobban szereti a Gyűrűk Urát, mint a Tűz és jég dalát?
Én már lassan 4 éve próbálom elolvasni a Gyűrűk Urát, szerintem az unalmasabb. Egyszerűen túlságosan mesés nekem. De mindenképpen ráveszem magam egyszer. Biztos nagyon jó könyv, de rajongója sosem leszek, az is száz százalék.
A Tűz és Jég dalát még a sorozat előtt olvastam, 1 évvel a sorozat megjelenése után tudtam meg, hogy olyan is van. Tehát nem azért szerettem meg, mert milyen felkapott. Sajnos könnyen megesik, hogy miután sorozatot/filmet csinálnak egy nem befejezett könyvsorozatból, túl nagy lesz a nyomás az írón, és valamilyen szinten "elrontja". Remélem Martin megoldja a problémát.
A Gyűrűk Ura filmben jobb mint a Trónok Harca.
A Trónok Harca könyvben jobb, mint a Gyűrűk Ura.
A Gyűrűk Ura könyvek nekem megvannak, de évek óta nem tudok a végére jutni, mert eszméletlen unalmas. Egyszerűen megalszik a tej a számban. Egyszer egy huzamban elolvastam belőle 110 oldalt...semmi nem történt száz tíz oldal alatt.
Trónok Harcában pedig 110 oldal alatt vagy tíz féle karakter szempont is lemegy és ugyan néha ott is vannak uncsibb részek, de érezhetően gyorsabban zajlanak a történések.
Én szeretem mind a kettőt, de ha nagyon választanom kellene, akkor Tűz és jég dala! Egyszerűen ízlés kérdése az egész. Hozzám pl ez áll közelebb, de a nyomában szorosan ott van a GYU is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!