Milyen regényt írtok?
Az enyémnek az a címe hogy Lenyugvó Nap... Háát ilyen romantikus-misztikus-krimi.
Sosem álmodtam arról, hogy valaha írónő lesz belőlem, de az írás mindennél jobb. Bele tudod élni magad a szereplőid helyzetébe és még sok jo dolog van benne. Ha van ichleted és időd akkor mindenképpen próbálkozz meg egyel. Én a 150-160 körül tartok de még sokáig fog folytatódnmi. Sajnos már pár hete nincs ichletem, de hiszek benne hogy hamarosan megjön az ötlet, amire rá tudom építeni a könyv második feélt is. :D
Majd ha kész lesz akk felrakom a netre és elolvashatjátok, de addig szigorúan titkos[TOP SECRET]XD
Dorka 13
Én szoktam irogatni...Legtöbbször nem lesz belőlük semmi...
De most elkezdtem egyet ( vérfarkas-szerelem-vámpírok-stb.)
És megfogadtam hogy ezt be is fejezem.
Egy elég beteg témát "kóstolgatok"... ez pedig a testvér szerelem.
Nem szeretnék benne semmi misztikus lényt, avagy dolgot, ugyanis már a csapból is az folyik, csak egy "átlagos" (bár mivel a témát elárultam, már nem épp átlagosnak mondható a dolog...) lányról szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!