Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen regényt írtok?

Milyen regényt írtok?

Figyelt kérdés
tom h rengeteg ilyen kérdés van, de ha van időtök írjátok le miről szl:)
2009. okt. 17. 16:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
persze csak ha írtok, és tényleg szoktatok ilyenekkel foglalkozni:)
2009. okt. 17. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám, hogy író vagyok, mivel még az általános iskolát se jártam ki. De vannak álmaim, vagy eszembe jutnak olyan dolgok, amiket leírok, és félreteszem őket, hátha lesz belőlük valami. Vonz a regényírás ötlete, de most még inkább a fanfiction írás (rajongói történetek írása) foglalkoztat. Twilight fanfic sorozatomban eddig két fejezetet írtam meg - ezek romantikus hangulatúak. Tervezek egy regényt (egy rémálmom alapján), mely - ha elkészítem - akkor horror, félelem és romantika stílusában fog megíródni. :)
2009. okt. 20. 16:49
 3/12 anonim válasza:

Az enyémnek az a címe hogy Lenyugvó Nap... Háát ilyen romantikus-misztikus-krimi.

Sosem álmodtam arról, hogy valaha írónő lesz belőlem, de az írás mindennél jobb. Bele tudod élni magad a szereplőid helyzetébe és még sok jo dolog van benne. Ha van ichleted és időd akkor mindenképpen próbálkozz meg egyel. Én a 150-160 körül tartok de még sokáig fog folytatódnmi. Sajnos már pár hete nincs ichletem, de hiszek benne hogy hamarosan megjön az ötlet, amire rá tudom építeni a könyv második feélt is. :D

Majd ha kész lesz akk felrakom a netre és elolvashatjátok, de addig szigorúan titkos[TOP SECRET]XD

Dorka 13

2009. okt. 20. 22:18
 4/12 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok rá:)
2009. okt. 21. 13:45
 5/12 anonim ***** válasza:
fantasy-horror-thriller
2009. okt. 26. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Az enyém egy szerelmes sztori ami az ősi Egyiptomban játszódik.Romantikus regény lesz belőle ha sikerül megalkotni(:Két fejezet már megvan!!!Szurkoljatook!:D
2009. okt. 30. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Én most végeztem a sajátommal. Ilyen fantansy féle, (vámpír-vérfarkas-szörnyek.) és egy kicsit szerelmes :D aki elolvasná, annak átküldöm.
2009. nov. 9. 18:28
 8/12 A kérdező kommentje:
szivesen elolvasnám:)
2009. nov. 9. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Én szoktam irogatni...Legtöbbször nem lesz belőlük semmi...

De most elkezdtem egyet ( vérfarkas-szerelem-vámpírok-stb.)

És megfogadtam hogy ezt be is fejezem.

2009. dec. 22. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Egy elég beteg témát "kóstolgatok"... ez pedig a testvér szerelem.

Nem szeretnék benne semmi misztikus lényt, avagy dolgot, ugyanis már a csapból is az folyik, csak egy "átlagos" (bár mivel a témát elárultam, már nem épp átlagosnak mondható a dolog...) lányról szólna.

2011. ápr. 18. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!