Hogy kell mangát rajzolni?
Figyelt kérdés
már szinte előbb tudtam rajzolni, mit beszélni, imádok rajzolni nemtudom kitől örököltem, de egyszerűen ha ideges vagyok, vagy unatkozok nem jöhet szóba más mint a rajz. Rzen kívül az írás is, theát gyakorlatilag ebből a kettőböl vagyok csak jó. imádok animét is rajzolni minden mennyiségben, és most valahogy nagyon el szeretnék kezdeni rajzolni mangát, de hogyan? mivel?2013. júl. 6. 22:02
11/15 A kérdező kommentje:
bemásolom de semmit nem csinál :/ képfeltöltés.hu-n vagy pikasan töltsd fel :)
2013. júl. 12. 11:20
12/15 anonim válasza:
Yuzu Akatsuki: [link]
Shirahoshi Ayumi: [link]
Ayumi Takeshi: [link]
Kubo Chiharu: [link]
Kyoko Sumi: [link]
Sakura Kouyuki: [link]
Sayori Touma: [link]
Ezek a képek talán még rosszabbak lettek. :/ Amúgy már készen van még két szereplő. Előtte csupán gyakoroltam a rajzolásukat. Remélem most működni fog. :)
13/15 A kérdező kommentje:
2013. júl. 12. 12:32
14/15 anonim válasza:
Figyelj, szerintem azért egész jók lettek. Látnád pár ismerősöm rajzait... Csak gyakorolj sokat. Szerintem legyen az első, hogy másolj különböző rajzokat, aztán fokozatosan haladj előre. :)
15/15 A kérdező kommentje:
omg 3 hónap telt el, de szó szerint undorodok azoktól a "rajzoktól" amiket feltöltöttem, na m1 :) végül karácsonyra kérek a wacom digitális rajztáblát, addig meg megpróbálok várost rajzolni, köszi a válaszokat! :)
2013. okt. 20. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!