Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy kell mangát rajzolni?

Hogy kell mangát rajzolni?

Figyelt kérdés
már szinte előbb tudtam rajzolni, mit beszélni, imádok rajzolni nemtudom kitől örököltem, de egyszerűen ha ideges vagyok, vagy unatkozok nem jöhet szóba más mint a rajz. Rzen kívül az írás is, theát gyakorlatilag ebből a kettőböl vagyok csak jó. imádok animét is rajzolni minden mennyiségben, és most valahogy nagyon el szeretnék kezdeni rajzolni mangát, de hogyan? mivel?

2013. júl. 6. 22:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
bemásolom de semmit nem csinál :/ képfeltöltés.hu-n vagy pikasan töltsd fel :)
2013. júl. 12. 11:20
 12/15 anonim válasza:

Yuzu Akatsuki: [link]

[link]

Shirahoshi Ayumi: [link]

[link]

Ayumi Takeshi: [link]

[link]

Kubo Chiharu: [link]

[link]

Kyoko Sumi: [link]

[link]

Sakura Kouyuki: [link]

[link]

Sayori Touma: [link]

[link]

Ezek a képek talán még rosszabbak lettek. :/ Amúgy már készen van még két szereplő. Előtte csupán gyakoroltam a rajzolásukat. Remélem most működni fog. :)

2013. júl. 12. 12:19
 13/15 A kérdező kommentje:

:) akkor én is megmutatom az enyémeket, (amúgy nem lettek jók, készítek néhány "fanartot" hogy beálljon rájuk a kezem), de még elég kevés szereplő van készen, az enyém shounen lesz..... remélem :P

[link]

[link]

[link]

[link]

a színezés elég gyatra lett, de amúgy is photoshop-al fogom színezni

2013. júl. 12. 12:32
 14/15 anonim válasza:
Figyelj, szerintem azért egész jók lettek. Látnád pár ismerősöm rajzait... Csak gyakorolj sokat. Szerintem legyen az első, hogy másolj különböző rajzokat, aztán fokozatosan haladj előre. :)
2013. júl. 12. 13:18
 15/15 A kérdező kommentje:
omg 3 hónap telt el, de szó szerint undorodok azoktól a "rajzoktól" amiket feltöltöttem, na m1 :) végül karácsonyra kérek a wacom digitális rajztáblát, addig meg megpróbálok várost rajzolni, köszi a válaszokat! :)
2013. okt. 20. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!