Szeretnék rajzolni + írni egy mangát. Viszont sajna nem tudom, hogyan kell pontosan. Szóval hogyan is?
Figyelt kérdés
Karakter rajzolásban már nagyjából jó vagyok, csak még azt nem vágom,hogy mit hogyan és hol kell elhelyezni a lapon.ha esetleg tudnátok linkelni erről valami jó kis leírást, nagyon megköszönném,mert én sehol se találtam eddig...:(2010. jún. 13. 12:07
2/3 anonim válasza:
fogsz egy cerkát,egy fuzetet,es jobbrol balra rajzolod.ennyi
3/3 csinicica004 válasza:
Nem biztos hogy jobbról - balra, azok a mangák azért vannak jobbról balra rajzolva mert eredeti japán formátumban adták ki. Az elhelyezés személyes és kezdő véleményem szerint úgy van ahogy te szeretnéd, stílustól függ, szerintem attól lesz valaki mangaka hogy sokat gyakorol, és amiatt szerintem mert még én is csak kezdő vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!