Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy tudok mangát rajzolni?

Hogy tudok mangát rajzolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék mangát rajzolni. Ha esetleg mutatnátok videó klipet hogy hogy tudnék mangát rajzolni az előre is megköszönném.Van hozzá tehetségem és ezt úgy értem hogy már rajzoltam mangát.
2011. jún. 9. 19:00
1 2
 1/14 shimac válasza:

Ha már rajzoltál mangát akkor miért kérdezed,hogy hogyan kell?

És ha van hozzá tehetséged akkor miért nem csinálod?

2011. jún. 9. 19:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Mert én csak másolni tudok nem vagyok annyira tehetséges hogy fejből tudjak mangát rajzolni!!!!!
2011. jún. 9. 19:13
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát ha nem vagy elég tehetséges, akkor hogy vagy elég tehetséges? :D Na zagyválsz itt összevissza.

HA még csak a másolás megy, akkor még gyakorolj sokat, messze a cél. Utána kitalálsz pár OC-t magadnak, ők lesznek a szereplőid, írsz egy sztorit, és megrajzolod. :D

Ezen sokat nem lehet magyarázni, ha a rajztechnika nem megy, tanulmányozz anatómiát, meg tutorialokkal tele van a YT, ha a mangát nem tudod összetenni, akkor meg nézegess különféle mangákat. :D

2011. jún. 9. 19:54
 4/14 shimac válasza:

Igazából még mindig nem értem a kérdést... Én olvastam, gyakoroltam , gondolkodtam,írtam és ment. Mint egy sima képregény nem nagy cucc...:)

Kezd 3 kockásokkal majd növeld és kész. Emellett jó ha odafigyelsz a rajztechnikádra ,mert az a legfontosabb!

Mást tényleg nem tudok erre mondani.

2011. jún. 9. 20:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Én sem tudok magamtól,igaz nem is próbáltam,de sztem lehet menne,nem nagyon vagyok oda a mangákért,bár van pár rajzom róluk,most inkább portrékat rajzolok,csak sajna nem nagyon megy xD
2011. jún. 9. 21:34
 6/14 A kérdező kommentje:
És a pár rajzodat hogy rajzoltad le ? Úgy értem másoltad vagy fejből csináltad?
2011. jún. 10. 13:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Tutoriálok! Tele van velük a net. A Youtube-on is vannak tut videók.
2011. jún. 11. 17:47
 8/14 anonim ***** válasza:
youtuben ird be hogy Micky falls .. annak az alkotója tutorialokban mutatja meg hogy kell rajzolni.. nemtudom mi a neve azért mondom hogy keress rá de valami mike :D
2011. jún. 11. 18:09
 9/14 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jún. 12. 10:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Az Miki falls. :D De mindegy. Amúgy meg markcrilley a szerzője.
2011. jún. 12. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!