Milyen konyvet olvassak?
Figyelt kérdés
mar olvastam tini regenyeket de nem tetszettek,olvastam krimiket azok jok voltak de unatam oket...es most azon gondolkoztam hogy milyen jo lenne egy durva,remiszto konyvet elolvasni. szivesen olvasnek mondjuk egy gyilkos oneletrajzat,vagy barmit de az fontos hogy legyen benne igaz es tenyleg durva legyen,remegjen a kezem ha olvasok stb.2013. jún. 30. 13:08
3/5 A kérdező kommentje:
a hitler konyveket,filmeket nem szeretem. de azert koszi :)
2013. jún. 30. 14:36
4/5 anonim válasza:
Nem igaz történetek ugyan, de durvák, félelmetesek, és nagyon jók Darren Shan könyvei:
-A vézna hóhér (ez tényleg rettentő durva!)
-Vámpír könyvek (nem úgy vámpíros, ahogy a tiniregények, teljesen máshogy!)
Van még több könyve is, de elsősorban ezeket ajánlom.
5/5 anonim válasza:
Takami Koshun: Battle Royale
Megrázó, durva, erőszakos. Egy osztályt, azaz 42 diákot kitesznek egy szigetre, ahol meg le kell mészárolniuk egymást, és a végén csak 1 maradhat. Ugyan kitalált világban játszódik, de erős társadalomkritika, Távol-Keleten be is tiltották... A halálesetek részletesek, rengeteg szemszögből van írva, így még megdöbbentőbb... Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!