13 éves lány vagyok, és teljesen tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy mit olvassak. Minimum 400 oldalas könyv kellene nyári kötelezőnek. Előre is köszi a segítséget! (ja, és nem szeretem túlságosan a Harry Potter-féle kalandregényeket)
Bármilyen könyv lehet, vagy van más megkötés is? Egyébként segítene, ha elmondanád, hogy mit szeretsz. Romantikus, fantasy, családregény, történelmi regény, krimi, stb.
2013. jún. 22. 09:24
2/11 anonim válasza:
én a Szent Johanna gimit ajánlom..14 éves vagyok, soha nem olvastam könyvet, de ez egyszerűen letehetetlen..8 kötetes, de a 8.két könyv, szóval 8-9..egy lányról szól, aki most kerül be gimnáziumba /13-14éves/ soha nem voltak barátai, imád olvasni, Beatles-t hallgat, egy tchnikai analfabéta :D meg ilyenek de az osztálytársai így fogadják el. Na többet nem mondok, mert lelövöm a "poént".Jó szórakozást! :)
2013. jún. 22. 10:21
3/11 anonim válasza:
Hát, van egy jó könyvsorozat, mondjuk 1 kötet csak olyan kb. 300 oldalas, de van 30 része :)
Szóval abból elolvasol 2-t (én az elsőn túl voltam 3 nap alatt, pedig még csak 10 éves voltam).
A címe Harcosok törzse, vagy angolul Warriors. Szerzője Erin Hunter
2013. jún. 22. 10:22
4/11 anonim válasza:
Stendhal - Vörös és fekete.
2013. jún. 22. 10:54
5/11 anonim válasza:
Darren Shan-holtak vonulása
Nem zombis,és vámpíros hanem egy eléggé érdekes kis horroros könyv :D Mostani kedvencem mind a 3 fejezetét kiolvastam,és eddigi legjobb triológiás könyv amit olvastam! :D
15/F
2013. jún. 22. 16:52
6/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem teteszene neked, érdekes könyv és több 400 oldalnál.
Köszönöm a válaszokat! Mindenképp elolvasom őket. :)
2013. jún. 23. 10:09
8/11 puhadorka válasza:
szent johanna gimi...én az első 7 részével 1,5 hónap altt végezztem a suli és az edzés mellet jó könyv.hajrá!!!
2013. jún. 23. 15:14
9/11 anonim válasza:
Darren Shantól A holtak vonulása tényleg nagyon jó, de - ne haragudj a kifejezésért - még "kicsi" vagy hozzá. Olvasd el Darren Shantól A vézna hóhért (nem tudom így hirtelenjében, hogy hány oldalas), vagy a Vámpír könyveket (SEMMI KÖZE az alkonyatos baromságokhoz!), amely egy 12 kötetes sorozat, simán megvan 4x400 oldal is.
26/N
2013. jún. 23. 17:34
10/11 anonim válasza:
most olvasom a Trónok harcát... ezzel a jövő évi kötelezőt is letudod ;) csak akkor ajánlom, ha szeretsz olvasni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!