Lucia99 kérdése:
Mit olvassak?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami sorozatos könyvet olvasni.13/L2013. jún. 13. 16:47
1/8 A kérdező kommentje:
Nem Trónok harcára gondoltam.
2013. jún. 13. 16:48
2/8 anonim válasza:
Milyen témában?
Szintén fantasy, de nem olyan gyilkolós, "komoly", mint a Game of Thrones a The Sword of Truth sorozat.
Csajoknak is jobb, mert van benne romantikus szál is, és rengeteg könyv van a sorozatban. Vagyis angolul 11 vagy mennyi, magyarul viszont 32 részre bontották.
3/8 anonim válasza:
Trónok harca, szerintem béna, mert az egy gyűrűk ura copy. A gyűrűk ura a fantasy könyvek egyik leg kiemelkedőbb alkotása, úgy ahogy a harry potter is :) Ezeket ajánlanám neked:)
4/8 anonim válasza:
Igazából a Trónok harca egy üdítő színfolt a többi Tolkien majmoló fantasy között.
5/8 A kérdező kommentje:
Harry Pottert már olvastam de azért köszi.Amúgy meg valami fantasyt szeretnék.
2013. jún. 15. 15:45
6/8 A kérdező kommentje:
Kicsi vagy semmilyen szerelmet szeretnék bele.Izgatottan várom a válaszokat.
2013. jún. 15. 15:48
7/8 puhadorka válasza:
alkonyat, szent johanna gimi, a neveletlen hercegnő naplója
8/8 puhadorka válasza:
vagy olvasd a sirius kapiány jó régi fantasy regény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!