Emo klaudia kérdése:
Milyen konyvet olvassak?
Figyelt kérdés
12 eves lany vagyok es miota elolvastam a : "Bezzeg az en idomben " konyvet rakaptam az olvasasra . Tiniknek valo konyvet keresek . Elore is koszonom a valaszokat !2010. júl. 28. 13:53
2/13 anonim válasza:
Bármit, csak a tvájlájtot ne...
3/13 anonim válasza:
Olvass Dan Brown-tól és J.K.Rowling-tól.
Valamint az Édesvölgyi sulit sem hagyhatod ki maximális tini könyv, nádzson jó... :)
4/13 anonim válasza:
Bár mondjuk most jut eszembe DB nem éppen tiniknek való könyveket ír. Csak már annyira megszoktam, hogy ezeket ajánlgatom mert nádzson jók.
Dan helyett ott van akkor a Neveletlen hercegnő sorozat.
5/13 anonim válasza:
Vagyis, nekik is szól meg mindenkinek a könyve csak épp elég nehezen érthető formában mert sok szakszót használ az írásaiban. Bocsi,hogy ennyit írok. ;S
6/13 anonim válasza:
Thomas Brezina-tól ajánlom a " Fiúknak tilos a belépés" vagy vmi illesmi.
7/13 anonim válasza:
8/13 anonim válasza:
utolsó jókat írt, fontold meg őket!
amugy kedves trixella, miért kell ez a nádzsonjó? baromi idegesítő-.-
9/13 A kérdező kommentje:
koxi mindenkinek ha meg tudtok irjatok
koxi megegyszer
2010. júl. 29. 10:08
10/13 anonim válasza:
utsó előtti vagyok megint:D ezt kifelejtettem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!