Ajánlanál valami konyvet?
Virágot Algernonnak
1984
Könyvtolvaj
a felolvasó
Jodi Picoult - Házirend; A nővérem húga
A viskó
A burok
Én elolvastam Jodie Picoult - A nővérem húga c. könyvet, de akkor döntöttem el, hogy még felnőtt koromban is ifjúsági könyveket fogok olvasni, mert úgy kikészített, hogy még szakemberhez is kellett fordulnunk. Úgyhogy azt csak akkor olvasd el, ha már van gyereked. És ez az összes Picoult könyvre vonatkozik.
Inkább olvass fantasyt, abból van bőven nagyon jó: a legjobb persze a Gyűrűk Ura, de csomó olyan van, ami nagyon szórakoztató. Meg ha krimi, olvass Agatha Christie-t. Halál a Níluson, Halloween és halál, Gyilkosság az Orient Expresszen... milliónyi van.
És mindenképpen olvasd el Agatha Christie-től a Tíz kicsi négert. Kihagyhatatlan, alapmű. Letehetetlen, és nem is olyan hosszú... kezdd azzal, nem fogsz csalódni. :)
Engem néhány fantáziaregény annyira elbűvölt, hogy sosem fogom őket elfelejteni. Ezek: Aramanth titka (trilógia), Bartimaeus (trilógia), Misztéria (trilógia :D), Harry Potter, Alkonyat sorozat.
Meg ami még nagyon tetszett, az Thury Zsuzsa - A tűzpiros üveggömb, Bronte: Jane Eyre, Bronte: Üvöltő szelek, John Grogan: Marley meg én (ennek a filmváltozatát talán ismered, de érdemes elolvasni, mert iszonyat jó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!