Ezek közül melyik könyvet olvassam? Valami izgalmasat akarok
többek között ezek vannak meg itthon:
stephen king: rémkoppantók,halálos árnyék, hasznos holmik, a holtsáv, tűzgyújtó
rejtőjenő: az előretolt helyőrség, az elveszett cirkáló, a 14 karátos autó, csontbrigád, a láthatatlan régió
jodie picoult: 19 minutes (elkezdtem olvasni, de elég uncsi volt, meg már a nővérem húgát is olvastam az is uncsi volt nekem)
bram stoker: drakula
Gregory Maguire: A boszorkány
henrie chaniere (nemtudom hogy kell írni, nem látom a könyvet most:D): pilangó
joseph heller: a 22-es csapdája, valami történt, isten tudja
gáspár andrás: ezüst félhold blues
honfy ágnes ilona: arany birodalom
ennél azért több megvan, csak azokat írtam le amiket amúgy is terveznék esetleg
ha olvastátok valamelyiket mi a véleményetek róla?
18L
1. Ezek közül egyértelműen Rejtőtől Az elveszett cirkáló és A 14 karátos autó a legjobb.
2. Utána következhet a másik két Rejtő: Az előretolt helyőrség és A láthatatlan légió.
3. A Csontbirgád egy kevésbé jó Rejtő-könyv (a kevésbé jó alatt értsd azt, hogy 10-es skálán csak 7-es)
3. Pillangó (teljesen más műfaj, nem humoros)
3. A 22-es csapdája (jópofa könyv, de Rejtőtől fényévekre van)
Stephen King szerintem gagyi, én halálra untam magam rajta (tudom, ezért páran le fognak pontozni). A Drakula nem az én műfajom, engem nem érdekelne. A többi említettet nem ismerem.
Ha izgalmasat akarsz, akkor Stephen King
Ha vicceset, akkor Rejtő
Én viszont mindenképpen Merlére szavazok. A Védett férfiak zseniális (én is kb a te korodban olvastam és a mai napig a 10 legjobb könyvben szerepel nálam)
A Sziget is jó volt, ez inkább a klasszikus kalandregényekre hasonlít. A Madrapur viszont iszonyatosan vontatott, talán ez az egyetlen könyv, ami nem tetszett tőle.
köszi a válszokat :D szeretem stephen kinget, már sokat olvastam tőle, de ezek vannak meg amiket még nem :D
végülis tegnap a védett férfiakat kezdtem el, eddig tetszik :D
nemtudom, én olvastam a szőke ciklon rejtőtől és annyira nem jött be, szerintem azért mert túl sokat vártam :/
Amit én ebből olvastam a Kingek mind Rejtőtől egy-kettő.
Ha szereted a stílusukat akkor nagy meglepetések nem érnek.
A Drakula nagyon jó. A Pillangó zseniális, tényleg nagy könyv. lehet meg is keresem. A 22-es csapdája nekem is tervebn van, már 3-szor kezdtem bele, de valahogy nem megy, pedig nagyon ígéretes.
A Védett férfiak pedig nagy kedvenc nekem, azt is érdemes
Nehogy elhidd amúgy, hogy Rejtő jobb, mint Heller!
kinek mi a jó, ugye :D mint mondtam nekem az az egy nem annyira tetszett :D
de a védett férfiak jóóó :D
A felsoroltak közül Stephen Kingtől mind olvastam, Rejtő 'Az előretolt helyőrség'-en kívül a többit szintén, valamint a Pillangót és Merle-től 'A sziget'-et. Számomra egyik sem volt unalmas.
Ennyi idős koromban Wilbur Smith, Ken Follet és Vavyan Fable (Molnár Éva) regényeit is szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!