Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik volt a legrosszabb...

Melyik volt a legrosszabb könyv amit valaha olvastál?

Figyelt kérdés
Mi nem tetszett benne? Az író stílusa, a történet? Végig olvastad?
2013. jún. 20. 12:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Goriot apó, úgy a háromnegyedénél adtam fel, nekem túl részletes volt, annyira ki merítette az orosz realizmus fogalmát, hogy elaludtam rajta kb, pedig nekem nagy türelmem van a könyvekhez, mert a Kőszívű ember fiait élvezettel olvastam végig :D
2013. jún. 21. 13:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a magyartanárnőnk kitalálta,hogy aki 5öst szeretne magyarból annak a kötelezőkön kívül még 2 könyvet el kell olvasnia,és abból beszámolót írni. volt egy lista ahonnan válogatni lehetett. én szerencsétlenségemre a Kárpáthy Zoltánt választottam, hát az valami borzalom volt számomra, kínszenvedés...pedig amúgy imádok olvasni,de az a könyv megszenvedtetett rendesen. amúgy kövezzetek meg,de én ilyen Jókai, Mikszáth stílusú könyveket nem igazán szeretek olvasni. Valaki írta,h a Szent Péter esernyője egyik kedvence,hát én azt elkezdtem olvasni, de nem tudtam befejezni olyan unalmas volt. bocs ha valakit megbántottam, de ez a véleményem.
2013. jún. 23. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

hát egyet nem tudnék választani erre a méltó címre :D

coelho- az alkimista, és pont azért amiért valamelyik előző válaszoló is írta

klikk könyvek: elég régen olvastam őket, de annyira beleégett a tudatomba, hogy szörnyűek voltak, hogy az hihetetlen

stehpen king- bilincsben: szeretem sk-t, de ez.... mondjuk sejthettem volna, hogy nem fog bejönni, a könyv 3/4-edében semmi cselekmény nemvolt csak gondolatok...

2013. jún. 23. 22:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Az alkimistát nagyon nem szerettem.Pedig vannak benne jó gondolatok,de azok többsége nagyon elcsépelt.

A mi szemüvegesek nekem egyáltalán nem jött be,pedig megfelelő korban olvastam.Érdekes a dolgok gyermekpszichológiai megközelítése,de olyan erőltetett,hogy az már fájt.

Továbbá a z Eragont is tudnám mondani,mivel a kiskölyök újraírta a Gyűrűk Urát.A két mű közül a Gyu fajsúlyosabb,nevetséges egy lapon említeni a kettőt.

2013. aug. 22. 11:29
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
A kötelező olvasmányok! :)
2013. okt. 20. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mind a négy Alkonyatot kiolvastam. Szabályosan végigszenvedtem.

Bohumil Rhabal: Őfelsége pincére voltam. A 3/4 ét sikerült elolvasnom. Már eleve kimerítő, hogy egy fejezet 40 oldalas, ráadásul egy párbeszéd nincs a könyvben. Az utolsó fejezet, ami 70 oldalas, ott döntöttem, hogy lerakom a pics*ba.

Ami még ilyen volt az a Békés harcos útja.

2013. okt. 21. 23:22
 17/19 anonim ***** válasza:
87%

Húha, sajnos elég sok ilyennel volt dolgom.

Kezdjük két népszerűvel: Alkonyat & SZJG Mindkettőnek elolvastam az összes részét, mert nem hagyok félbe gy könyvsorozatot sem. Megbántam. Hasonlóan rossz volt már nem tudom kitől a Lúzerek és bálkirálynők. Ez még a vörös pöttyös korszakom volt.

Sokakkal ellentétben én szerettem a Légy jó mindhaláligot, de a Pál utcai fiúkat utáltam, be se fejeztem.

Mostanában nem nagyon találkoztam szörnyűnek mondható művel, általában nem rosszak, csak nem hagynak nyomot bennem. A fennt említettek viszont kínszenvedések voltak.

2013. okt. 22. 15:33
 18/19 anonim ***** válasza:
34%

Több ilyen is volt.

Amit először említenék, az Leiner Laura Szent Johanna gimi, és Meyer Twilight sorozata. Mivel szinte egy könyv sincs, amit nem olvasok el, mindkettőt végigolvastam.

Aztán, a Fecskék és fruskák. Nem tudom ki írta, már arra sem emlékszem, miről szólt egyáltalán, de azon kevesek közé tartozott, amiket képtelen voltam végigolvasni.

Ezen kívül még a Gyönyörű sorscsapás. Egy barátnőm adta kölcsön még negyedikben, és mivel kényszeresen elolvasok mindent elejétől a végéig (persze néhány kivétellel), ezt is elolvastam (bár néhány oldalt átlapoztam). Már nem igazán emlékszem arra, hogy miről szólt, de komolyan kiakadtam, hogy tízévesekkel ilyet akar olvastatni a barátnőm anyja, hisz' kb. minden negyedik oldalon lefekszik a pasijával a főszereplő. Ezen kívül az Eragon, amit már többen is említettek. Aztán - és ezért lehet, hogy nem leszek túl népszerű - Móra Kincskereső kisködmönje. Arra emlékszem, hogy valami versenyre készültünk, és ahhoz kötelező volt elolvasni, úgyhogy elolvastam végig. Az utolsó fejezet, vagy oldal, vagy nem is tudom tetszett, de a többi... A vicces az, hogy a végén mégis megnyertem a versenyt. :) Még tudnék írni párat, lehet, hogy írok egy új választ.

2013. okt. 22. 19:54
 19/19 Gloria92 ***** válasza:
83%
Mester és Margarita. Tömény iszonyat.
2013. okt. 26. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!