Legrosszabb anime/k amiket valaha lattal? Miert?
Olyan rettenetes rossz nincs, de amiben hatalmasat csalódtam, az a Sword Art Online.
Valami jó kis játékos, akciós drámára vágytam, erre kaptam random kislányokat, meg szerelmi szál néven eladott nyáladzást.
Tudom osztani az előzőt , én is a SAO-ra szavaznék , epic csalódás volt .
Mellé még talán betenném az Arcana famiglia-t és a Hakuouki-t , az is hasonló szenvedés volt mint a sao.
A kertvárosi gettó
Bleach (Unalmas nem adja vissza a dragonball hangultatát.)
Trigun
Cowboy Bebop csak a főcím tetszik ha jól emlékszem
x-men penge adaptációk.
blue gender
Spirál
Fullmetal Alchemist - A Bölcsek Kövének nyomában (Soha nem venne rá senki, hogy végig nézzem karakterek nem tetszenek)
Kukucska kalandjai bár bele gondolva voltak jó részek.
Naruto / Bleach: fos, mint a neverending shounen-fight hulladékok általában
Amnesia: agyhalott főszereplő, jelentéktelen karakterek, értelmetlen sztori, nulla pozitívum
Bartender: unalmas, mintha nagymama szunyókálását nézném
07-Ghost: unalmas, semmit sem haladó cselekmény, tele b*zigyanús debilekkel
Natsuyuki Rendezvous: értelmetlen és idegesítő hulladék, pocsék és ronda szereplőkkel
SKET Dance: uncsi és jellegtelen
A SAO igen nekem nagyon nem jött be, se a történet se a megvalósítás, még a grafikában is volt pár oltári hiba.
Aztán a Madoka. Bárki bármit mondd, nekem nem tetszett. Értettem a lényegét, és igen volt megrázó rész, de nem igazán jött be. A grafika is rontott rajta kicsit szerintem. De így egyedi volt.
A Fairy Tail filmje egyszerűen katasztrofálisan sz*r volt :/ szenvedés volt megnézni.. a sorozat maga se sokkal jobb, egy két fokkal. (hozzáteszem a manga az egyik kedvencem)
Aquarion EVOL, a Sousei után egy világrombolást éreztem magamban... teljesen elrontotta az egyik kedvencemet. Szerintem kár volt neki ez. Csak "jobb" grafikával valami kegyetlen fos történet. A zenék voltak az egyetlen pozitívumok.
Naruto/Bleach tömegsz*r, csak azért nézik a legtöbben,. hogy legyen már vége. A Narutot nem követtem, csak az alapot néztem de ahogy néztem netes posztokat.. borzalmas... Bleach meg hát unalmas. túl hosszúra nyújtották. Itt is csak aszinkronig néztem, nem bírtam tovább, de ha jól tudom már Ichigo is félistenné vált...
Ookami Kakushi, grafika jó, történet egy adag sz*r szalmakazalban. Alig van bármi történés benne. Szenvedés volt végignézni, nem is emlékszem miért néztem végig, ha nem is tetszett...
Kyoshiro to Towa no Sora, ez is valami nagy sz*r.
Kyoukaisenjou no Horizon, túladagolt sci-fi-mecha-ecchi fos. A grafika nem rossz, és az egyetlen fiú karakter jó volt, de a többi...
Amnesia, igen ahogy írták előttem, ugyan az a véleményem.
És amiért ölni fognak, CodeGeass. Túl korán kezdtem el, 13 évesen, ajánlották, hogy kötelező, fiatal voltam, és már 3-4 éve áll. Nem fogom már megnézni soha.
Kuroshitsuji... nyálömlegés semmimás. Sebastian állandó mutogatása, Ciel lányruhába öltöztetése... nézzék a fangörlök, én inkább kihagyom.
"És amiért ölni fognak, CodeGeass. Túl korán kezdtem el, 13 évesen, ajánlották, hogy kötelező, fiatal voltam, és már 3-4 éve áll. Nem fogom már megnézni soha. "
Hatalmasat hibázol ha egyszer nem nézed meg . 18 elmúltál mindenképp nézd végig zseniális !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!