Nekem nem olyan jó az anggolom .. ezért nem tudom :S
Magyaroknál meg us fordutja 550rész lemaradással.
2012. nov. 4. 11:54
2/9 anonim válasza:
Ezt egyelőre csak is Aoyama Gosho, a manga készítője tudhatja :)
2012. nov. 4. 14:34
3/9 A kérdező kommentje:
És szerintetek?
hogy lenne a legjobb ? Ki jön rá és hogyan? Ran-nak mondja el mert annyira hiányzik neki Shinichi? Vagy egyedül jön rá ,mert feltűnik neki milyen okos észrevételei vannak kölyök létére? Vagy Mori-nak A nyomozók gyöngyszemének tűnik fel,hogy Conan mindig tesz valami okos megjegyzést ,ha elakad a nyomozás,vagy hogy nem emlékszik egy eset végére sem? A feketeruhások ,akiknek befejezetlen ügyük van vele? Szerintetek hogy lenne a legjobb?
2012. nov. 4. 17:18
4/9 anonim válasza:
Egész biztos, és szerintem Conan monddja el a csajnak.
2012. nov. 4. 18:36
5/9 N. Dávid válasza:
2. hozzászóló: Vagy még ő sem :D
2012. nov. 5. 19:56
6/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem lévővel :D lehet hogy még ő sem tudja :) (én anno tavaly erről írtam egy fanfiction-t) szerintem Ai és a Prof. majd megszerzik a mérget , készítenek ellenszert , de még mielőtt Conan beveszi elárulja Rannak vagy utána:D az a lényeg biztos hogy el fogja mondani úgy lenne kerek a történet :3 ja meg azt is elmondja majd rannak hogy szereti ♥♥
2012. nov. 5. 21:35
7/9 anonim válasza:
Olyan rossz, hogy nem fordítják tovább az animét magyarra :/
Én a mangát szoktam olvasni magyarul, amit szerencsére folyamatosan fordítanak, így nyomon tudjuk követni, hogy mi történik Conanékkal. :]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!