Legrosszabb anime/k amiket valaha lattal? Miert?
Puni Puni Poemi és az Azumanga Daiou!!
Borzasztó mind2 -_-
A Sao minden tekintetben egy búkás , ahogy a DS 2 is ..
Bár az igaz mind2 jöhet a pocsék animék közé.
Sőt mondanék egy Blood-C-t is .
One Piece
Dragonball
mindenki itt iteníti őket, közben meg ezek sem többek, mint a naruto vagy a bleach
"One Piece
Dragonball
mindenki itt iteníti őket, közben meg ezek sem többek, mint a naruto vagy a bleach"
A Naruto a DB koppintása , a One Piece meg sokkal egyedibb mint bármelyik shounen fight és nem csak karakterekben és a világában hanem minden másban .
Bleach meg a Naruto a legalja a shounen kategóriának , csak elkapottak ennyi.
Maria to Holic ... Igazából nem a legrosszabb csak ... hát nem tudom, mondjuk úgy, hogy nekem nem jött le, és nagyon idegölő volt
Blodd-C-t én is mondanék, mondjuk inkább csak azért, mert csalódás volt
Naruto már egy pár helyen el volt magyarázva miért
Bleach (első arc után)kövezzetek meg, az első évadot imádtam, aztán kezdett esni a színvonal, addig amíg Ichigo is Hiperszuperpower-es őrült lett
Én nem vagyok animés, de erre a kérdésre van egy könnyű válaszom: Transformers Energon.
Gyakorlatilag minden tekintetben minősíthetetlen. Történet, szereplők, animáció... a kézzel rajzolt jelenetek azok szépek, de sajnos a java hihetetlen kezdetleges, amatőr 3D-s animációval van megcsinálva. A történet erősen indul, de az írók pár epizód után mintha feladták volna, és onnantól kezdve az egész sorozat egy értelmetlen, agyzsibbasztó, követhetetlen és ráadásul unalmas kavarodássá válik.
Két irtózatos magyar szinkronja van, amiket egy bődületesen félresikerült angol szinkron alapján készítettek. Noha az eredeti japán változat legalább valamelyest értelmezhető és nem hemzseg a félrefordításoktól, még így is egy gyatra sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!