Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek jó lenne ha...

Szerintetek jó lenne ha valaki megírná az SzJG összes részét Cortez szemszögéből?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon örülnék neki! Szívesen végig élném az egészet úgy ahogy Cortez élte meg...

2013. jún. 17. 18:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó lenne ha Laura írna egy könyvet Cortez szemszögéből és akinek nem tetszik az ötlet akkor ne olvsa el majd a könyvet.
2013. aug. 26. 20:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Erre és is gondoltam , én örülnék neki , mert kiderülne sok minden :)
2014. jan. 15. 14:18
 23/26 anonim ***** válasza:
Senki mástól nem lenne jó, csak Laurától. Ő tudja, hogy milyen lenne Corteznek, mert ő kreálta a szereplőt. Találgathatunk, hogy milyazen ,de az nem biztos; hogy Laura is úgy gondolta, akkor meg fölösleges az egész!
2014. júl. 27. 12:30
 24/26 anonim válasza:
Tudom , hogy Leiner Laura elmondta, hogy nem irja meg Cortez szemszögéből, de ha már valaki megirja, akkaor Leiner Laura legyen az !!!!!!!
2015. ápr. 7. 18:19
 25/26 anonim ***** válasza:
43%
Én már elkezdtem írni :D a harmadik résznél járok :) és igen, minden napot megírtam
2015. jún. 8. 23:43
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
és nem, nem küldöm el senkinek :DDD
2015. jún. 8. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!