A Trónok Harcában hol hagyták abba a sorozatot? Gondoltam folytatom, de nemtudom hogy hányadik fejezetnél folytassam.
Figyelt kérdés
valaki tudna segíteni ebben?:D2013. jún. 15. 14:48
1/6 anonim válasza:
A könyveket csak az elejétől olvasd, mert a sorozatból sok mindent kihagytak és máshogy történnek benne a dolgok is.
2/6 anonim válasza:
Igen. Pl. a jóslatok teljesen hanyagolva vannak. A 2. könyv végén pl. Dany látta a Vörös nászt és a Farkasfejű királyt (Robb) és még egy csomó mást. A 3. könyv eleje tele van jóslatokkal, amik fontosak...
Nem beszélve a karakterek visszaemlékezéseiről. Pl. Eddard emlékei ki lettek húzva, pedig elvileg fontosak lesznek.
Ha van időd, olvasd az egészet. Ha kevésbé, kezd legalább a Kardok viharától. (Egyébként is minden szereplőnél máshol vágták meg a sztorit.)
3/6 A kérdező kommentje:
uhh kösz srácok, akkor elkezdem a 3. könyvet:DD
2013. jún. 15. 19:40
4/6 anonim válasza:
Ne a harmadikat kezd. Az első nagyon könyvhű, az kihagyható. A második már rengeteg helyen más, főleg a Daenerys-es szál, illetve Robb is mást vesz feleségül más okból.
5/6 anonim válasza:
Én a 3. könyvvel kezdtem a második évad után. Nem volt probléma. Tegnap kezdtem a Sárkányok táncát olvasni.
6/6 anonim válasza:
Szerintem az olyan embereknek mint Te nem kellene a Jég és Tűz dala világával foglalkoznia, mert hogyha annyira lusta vagy hogy nem vagy képes az elejétől kezdeni, hanem fejezetszámra el akarod kérni a sorozat jelenlegi állását, nem fogod értékelni a könyv zsenialitását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!