Csak nekem sántít a SZJG-ben, hogy Cortez kilencediktől bele volt esve Renibe?
Figyelt kérdés
Szerintem úgy is elég lett volna, ha azt írja bele az írónő, hogy később szeret bele (mondjuk a 4. részben, ahol volt Reninek egy kis stílusváltása). De ez eléggé fura, hogy ha Reni rákérdez, hogy Cortez miért csinálta ezt meg ezt, ami rosszul esett neki (miért nem figyelt rá, miért volt vele bunkó, elutasító), akkor Cortez nem bocsánatot kér, hanem azt mondja, hogy "direkt volt, mert már akkor is beléd voltam esve".2013. jún. 5. 14:59
11/14 anonim válasza:
Az írónő mondta+eléggé valószínű!!!
12/14 anonim válasza:
Jó elmélet, én is gondoltam rá, és ez még azt is megmagyarázza, hogy miért utálták egymást Neményivel.
Mert ha belegondolunk, Leiner Laura azt sehol sem említette, hogy miért alakult ki köztük ez a nézeteltérés.
13/14 Nagy Hanna1012 válasza:
Viszont, Reninek se rögtön szerelem volt.
14/14 Nagy Hanna1012 válasza:
Bocsánat, ezt ki kell bővítenem. Később azt írja az egyik részben, hogy az akkori érzései, a régihez nem is hasonlíthatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!