Játék közben megsérűlt a kutyám talp, vérzik neki eléggé. Sántít szegény. Raktam rá kamillát és bekötötem nei, nehogy elfertőződjön. Lehet baja? Mit csinálak még h ne fájjon neki, és gyógyuljo? . Szegény csak fekszik, és szomorú.
Rossz ember vagy, de legalábbis felelőtlen. Akkor legalább hívd fel az orvost, mondd el, hogy mi történt, mondd el, hogy nem áll módodban most odavinni, ha -veled ellentétben- szorult belé egy kis lelkiismeretesség, akkor felajánlja, hogy megnézi ingyen, vagy most megnézi és nem kell rögtön fizetned, hanem ír egy csekket.
De hallod, ha súlyosabb baj történne, akkor végignéznéd a kutya haláltusáját, mert fizu előtt vagy? Ha a te lábadból dőlne a vér, már ott ugrálnál a baleseti sebészeten..
Na ezért nem szoktam ide írni. Nem dől a vér belőle, sebes neki, már nem is vérzik,cak sántít.Te neked fogalmad sincs hogy ki a rossz ember, fogalmad sincs hogy mennyire szeretem ezeket a kis kutyáimat,ha tudnád ilyet nem írnál.Az meg hogy fizu előtt nincs 3000-4000ezrem nem csak állatorvosra hanem amúgy se nem én tehetek...
Köszi a segítséget sokra mentem vele...
Valóban állatorvos lesz a vége,de addig kamillázd illetve körömvirággal is kenheted.
Azt kellene tudni,hogy vágott,mély seb,vagy csak felszíni hámsérülés.Ha az utóbbi,akkor valószínű,hogy te is ki tudod kezelni otthon,ha az előbbi,akkor a doki ad rá jobbat.Ismerősöm kutyája kettévágta valamivel a tappancsát és bekötötték neki az egész lábát,egy a doki peru oldatba áztatott gézlapokat rakott a sebbe.
Fizu után menjetek el dokihoz,de egy telefont most is megereszthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!