Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak nekem sántít a SZJG-ben,...

Csak nekem sántít a SZJG-ben, hogy Cortez kilencediktől bele volt esve Renibe?

Figyelt kérdés
Szerintem úgy is elég lett volna, ha azt írja bele az írónő, hogy később szeret bele (mondjuk a 4. részben, ahol volt Reninek egy kis stílusváltása). De ez eléggé fura, hogy ha Reni rákérdez, hogy Cortez miért csinálta ezt meg ezt, ami rosszul esett neki (miért nem figyelt rá, miért volt vele bunkó, elutasító), akkor Cortez nem bocsánatot kér, hanem azt mondja, hogy "direkt volt, mert már akkor is beléd voltam esve".

2013. jún. 5. 14:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Erre én is gondoltam már többször is. Elég valószerűtlennek tűnik, mert szerintem nem így viselkedett volna, ha tényleg tetszik neki Reni.

Plusz Renit nem egy olyan lánynak írja le a könyv, akibe egy Cortez-féle fiú első látásra beleesne. Nem is tudom, az első pár könyvben annyira esetlen volt, hogy én ezt nem tudom elképzelni... Persze lehet, hogy csak ő mutatja be saját magát így, mert nincs sok önbizalma, és mégiscsak naplóregényről van szó.

2013. jún. 5. 17:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehetséges mert Cortez sokszor utalt a szavaival és tetteivel is arra, hogy tetszik neki Reni.
2013. jún. 5. 20:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt arra több utalás is:

Hol így, hol úgy viselkedett vele,

mindig mosolygott, ha beszélgettek,

volt, hogy csak úgy szórakozásból bökdöste

vonaton folyton piszkálták,

fújt Arnoldra, főleg amikor Reni volt a téma

visszautasító lett, amikor Reni Arnolddal csinált valamit vagy rá hivatkozott

Fújt Petire

Vitt neki házit, akkor is, ha tulajdonképpen nem

2013. jún. 6. 08:48
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha olvastad a 8.rész akkor ott van benne az osztály kirándulásnál az amikor Cortez mondja Reninek azt,hogy FOLYAMATOSAN alakult ki az iránta érzett szerelme. Tehát 9.-ben még nem szerette teljes egészében,inkább csak tetszett neki. Egyébként tényleg vannak utalások benne,hogy mit éreznek egymás iránt,csak hát egyikőjük sem veszi észre.
2013. jún. 6. 14:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem a legjobban, hogy ha Cortez annyira szerette Renit, miért jött össze Vikivel?! Kinga utal is rá, hogy már biztos "csinálták", mert Viki nagyon sokszor aludt Corteznél, de az osztálykiránduláson, Cortez azt nyilatkozza, Viki csak barát volt!!! Akkor miért csókolgatta, meg "csinálták", ha barátok voltak, plusz elvileg Corteznek bejött Reni, tehát nem igazán értem...
2013. jún. 15. 15:55
 6/14 HellÓ2013 ***** válasza:
Igen, ez szerintem is furcsa. Az igazi életben nem történne ilyen.
2013. jún. 15. 19:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Cortez azért jött össze Vikivel,mert ugye Renit akarta féltékennyé tenni. Cortez mindig azt látta,hogy Reni Arnolddal van,így azt gondolta,hogy Reni Arnoldba szerelmes és így akarta féltékennyé tenni Renit,azzal,hogy Vikivel mutatkozik/csókolgatja/stb. Igen,megtörtént a dolog Vikivel,ezt Reni jól gondolta. De csak azért,mert Cortez nem tudta,hogy mi van Renivel és idegesítette ez+Cortez fiúból van és hát 17-18 éves fiúról van szó és egy undok,idegesítő,kibírhatatlan,de mégis szép lányról. (Ezt az előző válaszolóknak írtam.)
2013. jún. 17. 11:19
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
7. válaszoló. honnan tudod hogy megtörtént az a dolog Cortez és Viki között? nincs benne a könyvben, ez csak Reni egyik hülye gondolata..
2013. jún. 21. 13:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Az írónő mondta,hogy Reni jól gondolja azt amit gondol,mert igaz és meg is történt kettőjük között,meg hát elég valószínű. Viki elég sokszor aludt Corteznél és a folytatását már leírtam egyszer. Szóval innét.
2013. jún. 21. 21:06
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Honnan tudjuk, hogy sokszor nála aludt? Ezen akkor is gondolkoztam, amikor Reni erről írt, amikor azt hitte, Cortez azt akarja. Mert nekem az egész úgy tűnt, hogy ezt csak ő gondolja így, mert hozzá méri magát.
2013. jún. 22. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!