Ez mi a vérfarkasoknál?
Figyelt kérdés
Stephenie Meyer: Hajnalhasadás,Jacob könyve
"Összeszedtem minden bátorságomat.
Nem!
Sam fogvicsorgatva állt meg előttem. Mélyen a szemembe nézett, és foga közül morgás szűrődött.
De igen! – utasított az Alfa, a hatalom hevétől izzó hangon. – Ma éjjel nincs kibúvó. Velünk együtt fogsz harcolni Cullenék ellen. Te Quillel és Embryvel elintézed Jaspert és Emmettet. Kötelességed megvédeni a törzset. Ezért létezel. Végre fogod hajtani a kötelességedet.
Összegörnyedtem, megroggyantam a parancstól. Lábaim összecsuklottak, s ott találtam magam elterülve Sam alatt.
A falka egyetlen tagja sem tagadhatta meg az Alfa hím parancsát."
Mért van az, hogy "összegörnyedt" és "megrogyott" a parancstól? Ezt már említett az író az újholdba vagy a napfogyatkozásba?
2013. máj. 28. 19:21
1/4 anonim válasza:
Nem értek az Alkonyathoz de a valódi farkasoknál is ez van, a farkasok engedelmeskednek az alfának, tehát alászegül neki.
2/4 A kérdező kommentje:
és ez ilyen reakciót vált ki belőlük?
2013. máj. 28. 20:06
3/4 anonim válasza:
A valódi farkasok engedelmeskednek az alfának, a vérfarkasoknál mindezt még tetőzi, hogy telepatikus kapcsolatban vannak, az alfa úgymond "rákényszeríti" az akaratát az alatta állókra. Ha igazi farkasok lennének, akkor valószínűleg Jacob tiltakozására Sam jól megtépte és a földre szorította volna, itt a fantasy-szál miatt mindez fejben zajlik le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!