Úgy vettem észre, hogy igazából nem jó osztályok vannak az SZJG-ben. A balhés osztályon kívül, nincsen jó vagy átlagos osztály, amiben nem "ölik" egymást a gyerekek. :DD Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem kötekedésből, de Kata, Kitti és Karcsi is mondta, hogy nem szeretik az osztályukat.. Az A-sok osztályközössége nagyon rossz, a balhés osztály is rátesz még egy lapáttal szerencsétleneknek:DD Bálinték/Edináék szívatnak mindenkit és még sorolhatnám. Láttam valahol, hogy rajongók írták, hogy bárcsak ők is idejárhatnának... Én helyesbítek, inkább csak abba az osztályba szeretnék járni, de más osztályába nem.. Igazából minden iskolában van ilyen.
Egyébként nagyon szeretem az Szjg-t, kedvenc könyveim közé tartozik.:) KÍVÁNCSI VAGYOK A VÉLEMÉNYETEKRE, hogy ti hogy gondoljátok.:)
Köszönöm a válaszokat
2013. máj. 12. 17:51
11/11 anonim válasza:
szerintem azért, mert ez Reni naplója, ő így látja az osztályokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!