Hogy tetszik az SzJG Kalauz borítója? Csak én vettem észre, hogy az ötösből nincs rajta semmi?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik;) nektek?2013. máj. 11. 07:58
12/19 anonim válasza:
Klassz, csak szentem egy kicsit zsúfolt..És mindjuk még Carlost oda kéne rakni :D:D
13/19 anonim válasza:
ebben az esetben a védőborító narancssárga, a könyv pedig zöld.
14/19 anonim válasza:
A borító belsejében van a Corteznek címzett levél
15/19 anonim válasza:
Vannak az 5-ös résszel kapcsolatos dolgok! A zöld borító hátulján van Cortez és Reni képe, amikor csókolóznak. A 6-os résszel kapcsolatban valóban nincsen semmi! :(
Amúgy én nagyon szeretem magát a regényt is, de a Kalauzért is odavagyok!!! ;-D
16/19 anonim válasza:
Nem, az 5-ös részről a belső kemény fedélen (a zölden) rajta van Cortez és Reni csókos képe... a 6-osról nincs semmi
Amúgy nekem megvan, és nagyon megéri!!! Szeretem! :) <3
17/19 anonim válasza:
VÁÁ! MEGVAN A CSONTVÁZ CARLOS! MEGTALÁLTAM! :D
A védőborító behajtható fülén ott virít! :D
18/19 anonim válasza:
Amúgy rajta van Csontváz Carlos is, ami a hatodikon van, és asszem az ötből is van.
19/19 anonim válasza:
Én már olvastam, a zöld tényleg jobb, de a sárgával sincs gond, és nem zsúfolt, csak így a jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!