Amatőr "írók"! Milyen a főszereplőtök? (jellem, nem, életkor, stb. ) Minden érdekel.
Pusztán kíváncsi vagyok rá, hogy milyen főszereplőkről írnak manapság az emberek. Ha esetleg elárulnátok azt is, hogy az illető milyen jellegű, témájú műben szerepel, még hálásabb lennék.
Elsősorban a felnőtt(ebb) "irodalmárok" válaszára lennék kíváncsi.
Tudom, hogy régebbi a kérdés, de ha már erre tévedtem, akkor leírom én is. (:
Az én főszereplőm egy 24 éves fiú, aki 5 éve tudja, hogy meg fog halni. Az életének az utolsó évében jár, és az ő kis "kalandjait". Ilyen önmagunkra találós, megbékélős téma szerint.
(néhány válaszolónak szól csak)
Srácok,ha nem szeretnétek ilyen privát dolgokat megosztani másokkal akkor nem kell,de ne vádoljátok az embert rögtön plágiummal!Én sem szretném leírni a karaktereim és a történetüket,de azért helyesbítenék valamin.
Az ihlet merítése nem egyenlő a lopással.Da Vinci is a Bibliából lopta az ötletét az Utolsó vacsorához?
Victor Hugo lopta az ötletet a Párizsi Notre Dame írásához,amikor meglátta a latin "Sors" szót a Notre Dame falába karcolva?
Váóó micsoda gazemberek vannak a történelemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!