SzJG életkor kérdés? (Kitti)
Figyelt kérdés
Az hogy lehet, hogy Szatmáry Kitti tizennégy éves és kilencedikes? Én is tizennégy vagyok, de hetedikes.2013. márc. 16. 21:04
1/22 anonim válasza:
Én 13 évesen voltam kilencedikes, az osztályban mindenki 14 éves volt. 17-18 évesen érettségiztünk. Úgyhogy igen, lehet.
2/22 anonim válasza:
Reni is tizennégy volt, amikor a Szent Johannába került.
3/22 anonim válasza:
én is 14 leszek amikor 9.-es leszek ! :)
4/22 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, és kilencedikes.
Ráadásul akkor van a szülinapom, mint Reninek, szóval abszolút tudom igazolni, hogy ez így van. :D
5/22 anonim válasza:
Én is 14 évesen kezdtem a kilencediket :))
6/22 anonim válasza:
Igen, a legtöbb ismerősöm is 14 évesen kezdi a gimit, általában akkor kezdik...És 4. válaszoló télleg akkor van a szülinapod mint Reninek?! Mer' akkor irigyellek, de naooon :)
7/22 A kérdező kommentje:
nekem meg akkor, mint Corteznek. :D de hogy lehet??? még most sem értem. én a 16ot fogom tölteni kilencedikben :(
2013. márc. 17. 17:34
8/22 anonim válasza:
Nem ez a "minta"? : 6-7évesen elsős,7-8évesen másodikos,8-9évesen harmadikos, 9-10évesen negyedikes, 10-11évesen ötödikes, 11-12évesen hatodikos, 12-13évesen hetedikes, 13-14évesen nyolcadikos, 14-15évesen kilencedikes.. én így tudom:)
9/22 anonim válasza:
én 15 éves leszek mikor 9.-es leszek
10/22 anonim válasza:
Vagy azért vagy 14 éves mert az később kezted az ovit,többet jártál oviba,vagy pedig megbuktál a suliban(gondolom nem az utolsó).Amúgy pedig a legtöbben 14 évesen kezdik a gimit.De én is ismerek olyat aki 14 éves és hetedikes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!